Face Look Changer Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME
8.2 MB DOSYA BOYUTU

Face Look Changer Pro her ne kadar isminde „pro“ ibaresini taşısa da aslında pek de profesyonel olmayan bir uygulama. Face Look Changer Pro temel olarak kullanıcılara çektikleri fotoğraflara çeşitli çıkartmalar ve yüz ifadeleri ekleyebiliyorsunuz.

Uygulamada toplamda 12 farklı çıkartma kategorisi yer almakta. İstediğiniz kategoriye girip çıkartmaları eklemeye başlayabilirsiniz. Sakal, saç, gözlük, şapka, dudak ve dişler ekleyebileceğiniz çıkartmalar arasında gösterilebilir. Bunlardan birkaç tanesini aynı fotoğrafta toplayabilirsiniz. Bu sayede ortaya daha komik ve eğlenceli sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Bu tarz bir uygulamadan beklendiği gibi Face Look Changer Pro’da da sosyal medya desteği sunulmakta. Bu özelliği kullanarak oluşturduğunuz fotoğrafları Facebook ve Twitter gibi platformlarda paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın protre fotoğraflarınız çekip birkaç çıkartma ekledikten sonra onlara şakalar yapabilirsiniz. Bu yönüyle oldukça eğlenceli olsa da kalite olarak biraz alt seviyelerde yer alıyor. Yine de denenebilir bir uygulama.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Face Changer 2

    Face Changer 2, kamera karşısına geçen kişinin yüzünü değiştirme amaçlayan bir eğlence uygulamasıdır.
  • Eye Color Changer

    Eye Color Changer uygulaması ile Android mobil cihazlarınızda kolayca göz renginizi değiştirebilirsiniz.
  • Yüz Değiştirici - Face Changer

    Android İçin Yüz Değiştirme Uygulaması, fotoğraflarda bulunan yüzleri değiştirmek için tasarlanan bir uygulamadır. Bu uygulamayı kullanarak herhangi bir fotoğraftaki yüzleri değiştirebilir, komik karikatürler oluşturabilirsiniz ve bunla
  • Face Editor

    Face Editor uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm yüz fotoğraflarınızı güzelleştirebilirsiniz.
  • Face Swap

    Face Swap ile fotoğraflardaki yüzleri birbirleri ile değiştirebilirsiniz.
  • Fat Face

    Fat Face uygulaması ile portre fotoğraflarınıza kilo efekti ekleyebilirsiniz.
  • Face Swap Live

    Face Swap Live, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi canlı yüz değiştirme uygulaması.
  • Photo Face Makeup

    Photo Face Makeup, kendinizin ya da arkadaşlarınızın yüz fotoğrafları üzerinde makyaj yapabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.