Face Swap Live

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
766 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Face Swap Live, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi canlı yüz değiştirme uygulaması.

Face Swap Live, iPhone kullanıcıları arasında oldukça popüler olan canlı yüz değiştirme uygulaması ve nihayet Android platformunda da indirilmeye açıldı.

Yüzümüzün fotoğrafını çekip veya videosunu kaydedip ünlü bir kişinin veya arkadaşımızın yüzüyle anlık olarak değiştirmemize izin veren çok başarılı bir mobil uygulama. Diğer yüz değiştirme uygulamalarının aksine sadece sabit bir fotoğrafı kullanmak zorunda değilsiniz. Doğrudan kameranızı başlatıp çekim anında canlı olarak yüz değişimi yapabiliyorsunuz.

Dünyaca tanınan artistlerin, şarkıcıların yüzlerini içeren uygulamayla başarılı sonuçlar alabilmeniz için birkaç şeye dikkat etmeniz gerekiyor. Elinizi fazla titretmemeniz veya kafanızı ani şekilde çevirmemeniz kısacası pozisyon ilk şart. Yüzünüzün ışığı aldığı bir noktada çekim yapmanız önemli. Gözünüzün içine kadar giren uzun saçlara sahipseniz çekimden önce saçınızı geriye atmanız da yararınıza olacak.

Erkan Calp

Face Swap Live

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
439 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Face Swap Live, yüzünüzü dilediğiniz kişiyle değiştirip video mesaj olarak göndermenize izin veriyor.

Face Swap Live, arkadaşlar arasında eğlenmek amacıyla kullanabileceğiniz uygulamalar arasında. Adından da tahmin edeceğiniz üzere yüzünüzü dilediğiniz bir ünlünün veya arkadaşınızın yüzüyle değiştirmenize imkan tanıyor.

iPhone ve iPad’inizde yüz değiştirmek için kullanabileceğiniz birçok uygulama mevcut ancak bunu gerçek zamanlı olarak görebileceğiniz fazla uygulama yok. O anda yanınızdaki arkadaşınızla çektiğiniz bir videoda yüzünüzü değiştirebiliyor ve bu değişikliği anında görebiliyorsunuz ki uygulamanın ismindeki canlı ibaresi de buradan geliyor. Yüzünüzü değiştirdikten sonra eğlenceli anınızı sosyal ağ hesaplarınızda paylaşma şansına da sahipsiniz.

Sürekli yeni yüzlerin eklendiği uygulamada başarılı sonuçlar alabilmek için fazla hareketli olmama, ışığın iyi olduğu ortamlarda bulunma, gözlüğün çıkarılması gibi detaylara dikkat edilmesi gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Face Swap

    Face Swap ile fotoğraflardaki yüzleri birbirleri ile değiştirebilirsiniz.
  • Microsoft Face Swap

    Yüzleri değiştirin, animasyon hazırlayın ve eğlenin.
  • Face Swap Booth

    Artık bir ünlü isimle bile yüzlerinizi değiştirebilirsiniz.
  • Lip Swap

    Lip Swap, videolardaki yüzler üzerinde oynamalar yaparak ağzınızın burnunuzun yerini değiştirebileceğiniz hem eğlenceli hem de ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Face Editor

    Face Editor uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm yüz fotoğraflarınızı güzelleştirebilirsiniz.
  • Fat Face

    Fat Face uygulaması ile portre fotoğraflarınıza kilo efekti ekleyebilirsiniz.
  • Photo Face Makeup

    Photo Face Makeup, kendinizin ya da arkadaşlarınızın yüz fotoğrafları üzerinde makyaj yapabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Face Costume

    Face Costume, Android işletim sahibine sahip cihazlarınız üzerinde çektiğiniz resimlerdeki kişilerin yüzlerine birbirinden komik ve eğlenceli aksesuarlar ekleyebileceğiniz gbaşarılı bir program.