Face Swap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,100 TOPLAM İNDİRME

Face Swap ile fotoğraflardaki yüzleri birbirleri ile değiştirebilirsiniz.

Face Swap arkadaşlarınıza ve tanıdıklarınıza küçük şakalar hazırlamak için kullanabileceğiniz eğlenceli bir yüz değiştirme uygulamasıdır.

Uygulama ile aynı fotoğrafta birlikte göründüğünüz kişinin yüzü ile kendi yüzünüzü değiştirerek komik fotomontajlar yapabiliyorsunuz. Otomatik yüz tanıma özelliğine sahip Face Swap eklediğiniz fotoğraflardaki yüzleri herhangi bir işlem uygulamadan tespit etmeye çalışır ve yüzlerin ana hatlarını belirler. Bu işlemden sonra tek bir dokunuşla iki yüzün yerini değiştirebilirsiniz.

Uygulama ile kullanacağınız fotoğrafları dilerseniz mobil cihazınızın kamerasını kullanarak uygulama üzerinden çekebilir, dilerseniz cihazın galerisinde depolanan fotoğraflardan birini kullanabilirsiniz. Bunun yanında otomatik yüz tanımanın mümküm olmadığı durumlarda uygulamanın sahip olduğu araçları kullanarak daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Yüzlerin tespit edileceği çerçeveyi belirleyebilir, iki yüzü birbirine göre ölçeklendirebilir, yüzleri döndürebilir veya farklı yönlere çevirebilirsiniz.

Uygulama çalışmalarınızı hafıza kartınıza kopyalamanıza ve Facebook, Twitter, Google+ gibi sosyal medya kanallarında paylaşmanıza imkan verir.

Can Erdil Şentürk

Face Swap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Face Swap, Microsoft'un Bing arama motoruyla desteklediği yüz değiştirme uygulaması.

Face Swap, Microsoft tarafından geliştirilen yüz değiştirme uygulaması. iPhone kullanıcıları için de ücretsiz ve de reklamsız olması dışında çalışma şekliyle dikkatimizi çeken yüz değiştirme uygulamasıyla saniyeler içerisinde internette beğendiğiniz birinin yerini alabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken; yerine geçmek istediğiniz ünlünün fotoğrafını seçmek. Uygulama yüz naklini otomatik olarak gerçekleştiriyor; size hiçbir şey bırakmıyor.

Son derece sadeleştirilmiş, modern yapıda kullanıcı arayüzüyle bizleri karşılayan Face Swap’in benzerlerinden en önemli farkı; Microsoft’un arama motoru Bing’den güç alması. Selfie fotoğrafınızı çektikten sonra (galerinde de hazır fotoğrafı aktarma şansınız var) Bing üzerinden arama yapıyorsunuz. Kimin yerine geçmek istiyorsanız arama kutucuğuna yazıp (Modelin yerine geçecekseniz fashion yazıyorsunuz mesela) listelenen görsellerden beğendiğinizi seçiyorsunuz. Bu aşamada yüzünüz seçtiğiniz görsele harika uyacak şekilde aktarılıyor.

Gelişmiş yüz tanıma motorunu kullanan Face Swap, bu sayede ten renginin uyuşmaması, ışığın istenilen şekilde olmaması, yüzün otomatik olarak bulunamaması, yan profil fotoğraflarda yüzün oturmaması gibi diğer yüz değiştirme uygulamalarında olan sorunları göstermiyor.

Erkan Calp

Face Swap

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
268 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Face Swap uygulaması ile fotoğraftaki yüzleri hızlıca değiştirebilirsiniz.

Face Swap, kendi yüzünüzü arkadaşınızın yüzüyle değiştirebileceğiniz oldukça eğlenceli bir uygulamadır. Microsoft tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak kullanılabilen uygulama, yüz algılama teknolojisi sayesinde fotoğraftaki yüzleri otomatik olarak tespit etmekte ve başarılı bir şekilde değiştirebilmektedir.

Face Swap’in kullanımı hem basit hem de eğlencelidir. Yeni çektiğiniz fotoğrafı veya galerinizdeki fotoğrafı içe aktardıktan sonra tek yapmanız gereken telefonunuzu sallamak. Sihirli dokunuşun ardından yüzler yer değiştirecek ve fotoğrafa baktığınızda sevdiklerinizle kahkahalara boğulacaksınız.

Fotomontaj işlemini kusursuzca yerine getiren uygulama, fotoğraflarınızı kütüphanenize kaydetme ve Facebook ve Twitter’da paylaşma seçeneği sunmaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Face Swap Live

    Face Swap Live, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi canlı yüz değiştirme uygulaması.
  • Microsoft Face Swap

    Yüzleri değiştirin, animasyon hazırlayın ve eğlenin.
  • Face Swap Booth

    Artık bir ünlü isimle bile yüzlerinizi değiştirebilirsiniz.
  • Lip Swap

    Lip Swap, videolardaki yüzler üzerinde oynamalar yaparak ağzınızın burnunuzun yerini değiştirebileceğiniz hem eğlenceli hem de ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Face Editor

    Face Editor uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm yüz fotoğraflarınızı güzelleştirebilirsiniz.
  • Fat Face

    Fat Face uygulaması ile portre fotoğraflarınıza kilo efekti ekleyebilirsiniz.
  • Photo Face Makeup

    Photo Face Makeup, kendinizin ya da arkadaşlarınızın yüz fotoğrafları üzerinde makyaj yapabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Face Costume

    Face Costume, Android işletim sahibine sahip cihazlarınız üzerinde çektiğiniz resimlerdeki kişilerin yüzlerine birbirinden komik ve eğlenceli aksesuarlar ekleyebileceğiniz gbaşarılı bir program.