Facebook Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15,515 TOPLAM İNDİRME

Facebook Camera adlı Android uygulaması ile çektiğiniz resimleri bilgisayarınıza atmaya gerek kalmadan Facebook'a yükleyip, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Facebook Camera adlı Android uygulamasıyla artık resimlerinizi hiç uğraşmadan kolayca Facebook üzerine yükleyerek arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Eğer siz de resim çekilmeyi ve çekildiğiniz resimleri arkadaşlarınızla Facebook üzerinden paylaşmayı seviyorsanız bu uygulama tam size göre. Basit kullanımı  sayesinde telefonunuz kamerasıyla çektiğiniz fotoğraflarınızı bilgisayarınıza atmaya gerek kalmadan Facebook üzerine yükleyebiliyorsunuz.

Facebook Camera ile hemen sizde fotoğraflarınızı çekip, Facebook üzerinden arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde paylaşmaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bright Camera for Facebook

    Bright Camera for Facebook, Android cihazlarınız ile birlikte resimler üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve Facebook üzerinde rahatça paylaşabileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.
  • Camera ZOOM FX

    Camera ZOOM FX, fotoğraf düzenleme ve onlara efekt verme konusunda oldukça başarılı bir mobil uygulama.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.