FACEinHOLE

x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
397 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

FACEinHOLE uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraflarınızı başka kişilere monte edebilirsiniz.

FACEinHOLE uygulaması, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlenceli fotoğraf düzenleme uygulamalarından bir tanesi ve en eğlenceli görüntüleri elde etmekte kullanılabiliyor. Temel olarak kendi yüz fotoğrafınızı başka bedenlere yerleştirmenize olanak tanıyan uygulamanın arayüzü bu hedefe ulaşabilmenizi en kolay hale getirmek için basit olarak hazırlanmış ve tüm operasyonlar tamamlandıktan sonra görüntünüz bir o kadar da doğal görünecektir.

Uygulamanın içerisinde hazır olarak gelen pek çok farklı sahneyi kullanarak kendinizi başkalarının yerine koyabilirsiniz ve bu sahneleri birer hazır şablon olarak düşünebilirsiniz. Böylece kendinizi eğlenceli ve etkileyici yerlerdeki kişiler haline getirebilirsiniz. Eğer uygulama ile hazır gelen sahneleri beğenmezseniz kendi sahnelerinizi hazırlama imkanı da mümkün.

Uygulamanın temel özellikleri şu şekilde listelenmiş;

  • Farklı senaryolarda hareketli veya statik fotoğraflar hazırlama
  • Kendi senaryolarınızı hazırlama
  • Yüksek kaliteli video yaratma
  • Birden fazla kişiyi montajlama

Uygulamanın beraberinde gelen özellikler kolayca uygulanabilir durumdalar ve sonuçlar pek çok kullanıcı için yeterli olacaktır. Farklı kategoriler altında listelenen sahneler sayesinde istediğiniz senaryoyu bulmak da bir o kadar kolay.

Uygulama profesyonel bir fotoğraf montaj aracı değil ancak amatör kullanımlarda eğlenceli olacağına eminim. Hazırladığınız komik montaj fotoğraflarını daha sonra arkadaşlarınızla da sosyal ağlardaki hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

FACEinHOLE

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
483 TOPLAM İNDİRME
9.5 MB DOSYA BOYUTU

FACEinHOLE uygulaması ile fotoğraf montajlarınızı ve yüz değiştirme işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

FACEinHOLE uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve kendisini ekranda bir kaç dokunuş ile bir başkasının yerine koyabileceğiniz eğlenceli uygulamalardan bir tanesi. Piyasadaki fotoğraf montajı uygulamalarının genellikle pek iyi performans gösteremediklerini düşünürsek, FACEinHOLE uygulamasının fotoğrafları neredeyse gerçekçi bir şekilde montajlayabilmesi sayesinde yerine geçmek istediğiniz kişi gibi görüneceğinize emin olabilirsiniz.

Uygulama hali hazırda binlerce farklı senaryo ile birlikte geliyor ve bu senaryoların hepsi farklı kategoriler altında listeleniyorlar. Aynı zamanda uygulamada yer alan senaryoları yetersiz bulursanız kendinize özel sahneler de yaratabilirsiniz. Bu senaryoları basitçe kullanıma hazır şablonlar olarak da düşünebilirsiniz.

Hem fotoğraf hem de video sahnelerine kendinizi koyabilmenize olanak tanıyan uygulama, videolarda da oldukça güzel sonuçlar veriyor. Senaryoları düzenlemek için kullanabileceğiniz araçlar da yeterli şekilde yer alıyorlar ve beğenmediğiniz noktalarda değişiklikler yapabiliyorsunuz.

Sahneler üzerinde birden fazla yüz ve kişiyi yerleştirebildiğiniz için topluluk fotoğraflarını da montajlamak mümkün. Tüm yerleşim ve montajlar tamamlandığında, cihazınızın galerisine bunları kaydedebilir ya da gerekli butonları kullanarak sosyal ağlarınız üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Uygulama temel olarak bir eğlence uygulaması olduğu için çok profesyonel sonuçlar beklememek gerekli ancak eğlenceli vakit geçirmek için yeterli olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında