FaceQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,565 TOPLAM İNDİRME

FaceQ isimli bu uygulamayı kullanarak kendinize eğlenceli ve orijinal avatar resimleri oluşturabilirsiniz.

FaceQ özellikle sosyal medyayı aktif olarak kullananlara hitap eden eğlenceli bir avatar oluşturma uygulamasıdır. Farklı servisler üzerinde profilleriniz varsa ve bu profilleriniz üzerinde kullanabileceğiniz orijinal resimler arıyorsanız FaceQ’yu kullanarak kendinize son derece ilgi çekici görseller hazırlayabilirsiniz.

Uygulamanın en önemli özelliklerinden bir tanesi de her türlü özelliğin kullanıcı dostu bir arayüzde sunuluyor olması. Bu sebepten ötürü uygulamayı kullanırken herhangi bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Avatarları oluştururken hiçbir teknik bilgiye sahip olmanız gerekmiyor. Sadece kullanmak istediğiniz bileşenleri seçin ve kendinize özel görseller oluşturabilirsiniz.

Çok sayıda farklı bileşen içermesi, uygulamanın bir başka göze çarpan özelliği. Bu çeşitlilik kullanıcılara geniş çaplı bir kişiselleştirme yelpazesi sunuyor. Eğer siz de sosyal medya kanallarında kullanabileceğiniz avatar resimleri oluşturmak istiyorsanız FaceQ’yu mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

FaceQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
30.6 MB DOSYA BOYUTU

FaceQ isimli bu uygulamayı kullanarak farklı platformlar üzerinde kullanabileceğiniz profil fotoğrafları oluşturabilirsiniz.

FaceQ hem iPhone hem de iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir avatar oluşturma uygulamasıdır.

Uygulamanın en önemli özelliklerinden bir tanesi de hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan da bu uygulama aracılığıyla muhteşem görünen avatarlar oluşturabilirsiniz. Sosyal medya platformlarında farklılaşmak ve ilgi çekmek istiyorsanız FaceQ sayesinde bu amacınıza kolayca ulaşabilirsiniz.

Uygulamada çok sayıda kişiselleştirme özelliği bulunuyor. Bu özellikleri kombine ederek farklı tipte avatarlar oluşturabilirsiniz. Uygulamada her şey kullanıcı dostu bir arayüzde sunuluyor Bu yüzden kullanım esnasında herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı düşünmüyorum.

Farklı sosyal medya kanallarında, profillerinizde ve diğer platformlarda kullanmak için yaratıcı, orijinal ve göze hoş gelen avatarlar oluşturmak istiyorsanız, FaceQ’yu mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • Elidor

    Elidor, firmanın Android kullanıcıları için geliştirmiş olduğu eğlence amaçlı bir oyun ve uygulama.
  • Firework

    Video izleme uygulaması
  • Broken Screen

    Broken Screen, Android cihazlarınızın ekranlarını kırılmış gibi gösteren bir Android eğlence uygulamasıdır.