FaceRig

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,010 TOPLAM İNDİRME

FaceRig, arkadaşlarınızla birlikte de kullanabileceğiniz ücretsiz yüz değiştirme uygulaması.

FaceRig, arkadaşlarınızla birlikte eğlence amaçlı kullanabileceğiniz uygulamalar arasında. Bazen bir kurt, bazen bir kedi, bazen bir ejderha, bazen de bir anime karakterin yerine geçmenize izin veren ücretsiz yüz değiştirme uygulaması, selfie çekme ve video kaydetme seçenekleri sunuyor.

Çizgi film karakterlerinin yerine geçmek isteyen kişilere yönelik hazırlanmış yüz değiştirme uygulamalarından FaceRig, tüm Android telefonlarla uyumlu çalışıyor. Yüzünüzün tüm noktalarını tarayarak seçtiğiniz karakterin yüzüyle değiştirme işlemini kısa ve de başarılı bir şekilde yerine getiriyor uygulama.

Uygulamanın güzel yanı 5 kişiye kadar destek sunması. Arkadaş ortamında her kişi farklı bir yüz seçebiliyor ve ister selfie ister video çekerek eğlenceli görüntüler ortaya çıkabiliyor. Unutmadan, uygulamada 40’dan fazla avatar mevcut ancak hepsi açık olarak gelmiyor. Her gün giriş yaparak ödüller kazanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

FaceRig

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

FaceRig, iPhone ve iPad kullanıcısı olarak ücretsiz kullanabileceğiniz yüz değiştirme uygulaması.

FaceRig, gerek tek başınıza gerekse de arkadaş ortamında kullanırken eğleneceğiniz yüz değiştirme uygulaması. Aralarında kedi, köpek, vampir, kurt, anime karakterlerin de bulunduğu 40’dan fazla avatar seçeneğiyle iOS platformunda öne çıkan uygulamayı hem iPhone hem de iPad’inizde ücretsiz kullanabiliyorsunuz.

Gerçek zamanlı olarak 5 kişiyi kareye alabilen basit kullanımlı yüz değiştirme uygulaması FaceRig, tahmin edeceğiniz üzere yüz tarama teknolojisini kullanarak seçtiğiniz karakterin yüzünü yüzünüze hızlıca uyguluyor. Dilerseniz karakterin yerine de geçebiliyorsunuz. Hem selfie çekme hem de video kaydı alma şansına sahipsiniz.

Her gün giriş yaparsanız ödüller veren FaceRig ile eğlenceli dakikalar sizi bekliyor. İster arkadaş ortamında kamerayı açıp hep birlikte eğlenin, isterseniz de takipçilerinizi, sevdiklerinizi şaşırtın… Nasıl kullanacağınız tamamen size kalmış.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Stick with Android

    Stick with Android, Android platformuna bağlılığınızı gösterebileceğiniz eğlence uygulaması.
  • Surprise Me!

    Eğlenceli ses kayıtlarına sahip olan bir uygulama
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.