Facetune

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
4,488 TOPLAM İNDİRME
154 MB DOSYA BOYUTU

Facetune2 APK, selfie fotoğraflarınızı rötuşlamanıza yardımcı olan ve kişisel makyaj stüdyosu görevi gören fotoğraf düzenleme uygulaması.

Facetune2 APK, portre ve özçekim (selfie) fotoğraflarınızı kolay ve hızlı bir şekilde düzenleyebileceğiniz bir mobil uygulamadır. Kullanması oldukça eğlenceli olan uygulama profesyonel fotoğraf yazılımlarının sunduğu çoğu aracı içeriyor. Cilt kusurlarını giderme, yüz inceltme, diş beyazlatma işlemlerini hızlıca uygulayabilir, fotoğraflarda daha güzel görünebilirsiniz.

Facetune2 APK İndir

Yüzünüzün her tarafı ile oynamanıza izin vererek size kusursuz bir görünüm kazandıran Facetune, mobil platformda oldukça popüler bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Milyonlarca kullanıcının tercih ettiği bizim de en iyi selfie uygulamaları arasında yer vermediğimiz uygulama Adobe Photoshop gibi profesyonellere hitap etmiyor ancak araçların kullanımı o kadar basit ki birkaç parmak hareketi ile profesyonel işler ortaya çıkarabiliyorsunuz.

Selfie ve portre fotoğraflar için uygun olan bu fotoğraf düzenleme uygulaması ile yapabileceklerinizin sınırı yok. Dişlerinizi inci bir gibi yapabilir, yüzünüzde oluşan istemediğiniz sivilce ve diğer kusurları sihirli bir dokunuşla yok edebilir, saç renginizi değiştirebilir, gülüşünüzü değiştirebilir, burnunuzu şekillendirebilir, çene hatlarınızı daraltabilir ve daha pek çok işlemi uygulayabilirsiniz. Bunların yanı sıra fotoğrafınızın arka planına bulanıklık efekti verebilir, çerçeve ekleyebilir, fotoğrafınızın yönünü değiştirebilir, filtrelerle süsleyebilirsiniz.

Tüm araçların kullanımına ilişkin videolu ve resimli öğreticiler de sunan uygulama ile düzenlediğiniz fotoğrafları anında sevdiklerinizle veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Selfie ve fotoğraf düzenleme için güçlü araçlar

  • Selfie’lerinizi rötuşlayın ve güzelleştirin, düzinelerce ücretsiz filtre arasından seçim yapın, arka planı bulanıklaştırın ve harika fotoğraf düzenleme araçlarını kullanarak ufak dokunuşlar yapın.
  • Kendinizi büyüleyici gösterin, her fotoğrafa şık görünüm kazandırmak için canlı, parlak filtreler kullanın.
  • Öncesi ve sonrası karşılaştırması için kolay karşılaştırma aracı
  • Profesyonel görünümlü fotoğraflarla kusursuz sonuçlar elde edin.
  • Selfie’nizi çektikten hemen sonra gerçek zamanlı düzenleyin.

İnanılmaz profesyonel makyaj araçları ve fotoğraf düzeltme özellikleri

  • Eşsiz düzenleme ve stil hissi için çok çeşitli yüksek kaliteli güzellik filtreleri
  • Yüz hatlarınızı rötuşlamak, çene hattını yeniden şekillendirmek veya gözlerinizi büyütmek için makyaj fırçalarını kullanın.
  • Selfie’nizi yeniden ayarlamak veya ince ayar yapmak için yeniden şekillendirmeyi kullanın.
  • Güzel görünüm adına fotoğraflarınızı kırpmak, bulanıklaştırmak ve ince ayar yapmak için dokunun.
  • Fotoğraf arka planını bulanıklaştırın ve anında mükemmel derinlik efekti elde edin.
  • Renkli ışık filtreleri gibi harika düzenleme araçlarının keyfini çıkarın.
  • Kusursuz kar beyazı diş görünümüne saniyeler içinde ulaşın.

Sivilceleri, akneleri, cilt lekelerini giderin

  • Sivilcelerden, aknelerden, lekelerden kurtulun ve diğer cilt kusurlarını saniyeler içinde kapatın.
  • Gelişmiş araçlarla birkaç dokunuşla herhangi bir gözeneği, lekeyi veya sivilceyi giderin, cildinizi temizleyin ve pürüzsüzleştirin.

Cildinizi pürüzsüzleştirin, bronzlaşma etkisi yaratın, saç renginizi değiştirin, yüzünüzü güzelleştirin

  • Daha pürüzsüz görünüm elde etmek için cildinizi güzelleştirmek adına pürüzsüzlük aracını kullanın.
  • Cildinizin her fotoğrafta pürüzsüz görünmesi için herhangi bir bölümünü düzenleyin, rötuşlayın ve iyileştirin.
  • Yağlı ciltteki parlaklığı giderin.
  • Bronzluk efekti ekleyin veya eşit cilt tonu elde edin.
  • Dişlerinizi beyazlatmak, gözlerinizi büyütmek, çene çizginizi inceltmek, burnunuzu yeniden şekillendirmek veya kusursuz kaş ve kirpikler yapmak için bir dizi aracı kullanın.
  • Beğendiğiniz özellikleri detaylar ile öne çıkarın.
  • Saçınızın rengini ayarlayarak fotoğrafınızla oynayın.

 

Erkan Calp

Facetune

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,695 TOPLAM İNDİRME
42.3 MB DOSYA BOYUTU

Facetune, vesikalık ve selfie fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz, kullanımı basit ve eğlenceli bir uygulamadır.

Facetune, akıllı telefon ve tabletinizle çektiğiniz fotoğrafları mükemmelleştiren birçok araç sunan klay kullanımlı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Profesyonel fotoğraf uygulamalarını aratmaz ve tüm düzenleme işlemlerini tek dokunuşla uygulama kolaylığı sunar.

Profesyonel fotoğrafçıların ve grafik tasarımcılarının kullandıkları pahalı fotoğraf düzenleme uygulamalarının yapabildiği pekçok işlemi Facetune ile zahmetsizce yapabilirsiniz. Detaylı ayarlarla uğraşmadan fotoğraflarınıza sihirli dokunuşlar yapmanıza izin veren uygulama, harika fotoğraf ve selfie’ler çıkarmanız için kullanımı kolay güçlü araçlar sunar. Diş beyazlatma, kırmızı göz düzeltme, yüzdeki sivilce ve diğer kusurları yok etme, saç düzeltme, göz ve dudak boyama, incelik ayarlama ve daha onlarca düzeltme seçeneğinin yanı sıra çerçeve ekleme, kırpma gibi basit düzenleme işlemlerini de yapabilirsiniz.

Profesyonel olmayan kullanıcılara yönelik hazırlanan bir fotoğraf uygulaması olan Facetune, tüm düzenleme araçları tek bir yerde sunar. Düzenleyeceğiniz fotoğrafın hemen altında konumlandırılan bu araçlara hızlıca ulaşabilir ve uygulayabilirsiniz. Herhangi bir düzeltmenin fotoğrafınızda nasıl görüneceğini uygulamadan önce de görebilirsiniz. Kamera simgesine dokunarak açacağınız menü üzerinden araçların kullanımına ilişkin videolu anlatımlara ulaşmanız da mümkün.

Uygun fiyatlı olmasına karşın büyük işler başaran Facetune, kameraya hızlı geçiş için de bir seçenek sunar. Böylelikle selfie fotoğraflar çekip, uygulama üzerinden düzenleme yapabilirsiniz. Paylaşım menüsünü kullanarak düzenlediğiniz fotoğrafları film rulonuza kaydedebilir, dilerseniz sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Facetune, vesikalık ve selfie fotoğraflarınızı düzenlemeniz için ideal bir mobil uygulama. 127 ülkede en iyi fotoğraf uygulaması seçilen Facetune’u kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Editor & Perfect Selfie

    Photo Editor & Perfect Selfie: Android telefonunuz için en iyi fotoğraf düzenleme, rötuş, yüz güzelleştirme uygulaması
  • Rakuga Cute

    Rakuga Cute uygulaması birçok fotoğraf efekt ve filtreleriyle harika çalışmalar ortaya çıkarabilmenizi sağlıyor.
  • Moto Photo Editor

    Moto Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınızı çeşitli efekt ve filtrelerle daha iyi hale getirebilirsiniz.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Xingtu APK

    Bir fotoğraf düzenleme programı olan Xingtu APK, kullanıcılara yüzlerce düzenleme özelliği sunuyor.
  • Lightroom APK

    Adobe Lightroom APK Android için fotoğraf düzenleme uygulaması. Profesyonel ve ücretsiz fotoğraf düzenleyici arıyorsanız tavsiye ederiz.
  • Meitu APK

    Meitu APK, fotoğraf ve videolarınızı 200'den fazla efekt ile düzenleyebileceğiniz bir düzenleme uygulamasıdır.
  • InShot APK

    InShot Pro APK Android için ücretsiz video düzenleyicidir. Güçlü video düzenleme araçları içeren InShot aynı zamanda fotoğraf düzenleyici.