Family Guy Freakin Mobile Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Family Guy Freakin Mobile Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Family Guy Freakin Mobile Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Popüler TV çizgi dizisi Family Guy'ın resmi oyunu olan Family Guy Freakin ile eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Birbirinden farklı oyunları içerisinde bulunduran Family Guy Freakin, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyundur. Oyunda birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışıyor ve kendinizi geliştiriyorsunuz. Sonsuz oyun moduna sahip oyunları da içerisinde barındıran Family Guy Freakin, zevkli zamanlar geçirmenize yardımcı oluyor. Dizinin karakterleriyle oynayadığınız oyunda eşleştirme oyunu çözüyorsunuz. Renkli şişeleri eşleştirerek karakterlerin isteklerini yerine getirmeye çalışıyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda çok eğleniyorsunuz.

Renkli görsellerin ve yüksek kaliteli grafiklerin yer aldığı oyunda hoş animasyonlar yer alıyor. Oldukça heyecanlı bir atmosferde gçem oyunda elinizi çabuk tutmalı ve tüm bölümleri tamamlamalısınız. Birbirinden zorlu 160 bölüme sahip olan oyunu internet bağlantısına ihtiyaç duymadan da oynayabiliyorsunuz. 

Family Guy Freakin oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Family Guy Freakin Mobile Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
165 MB DOSYA BOYUTU

Family Guy Freakin Mobile Game, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Family Guy Freakin Mobile Game, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur. Popüler TV dizisi Family Guy'ın resmi oyunu olan Family Guy Freakin ile zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunu olan Family Guy Freakin, birbirinden zorlu bölümleriyle karşımıza çıkıyor. Farklı oyun modlarını içerisinde barındıran oyunda temel anlamda bulmacalar çözmeye çalışıyorsunuz. Puanlar kazanarak yolunuza devam ediyor ve zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Dizide yer alan çizgi karakterleri barındıran oyunda harika animasyonlar ve grafikler yer alıyor. Renkli şişeleri eşleştirdiğiniz oyunda elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Renkli bir atmosferde geçen oyunda işiniz bir hayli zor.

Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Renkli görsellerin ve yüksek kaliteli grafiklerin yer aldığı oyunda birbirinden zorlu 160 bölüm yer alıyor. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan da oynayabileceğiniz oyunu mutlaka denemelisiniz. Eğer Family Guy'ı izliyorsanız bu oyunu da severek oynayacağınızı söyleyebilirim.

Family Guy Freakin oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Family Guy The Quest for Stuff

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Family Guy oyunudur.
  • Criminal Minds: The Mobile Game

    Criminal Minds resmi mobil oyunu
  • Family Zoo: The Story

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Family Zoo: The Story mobil oyunu, klasik üçlü eşleştirme bazında bulmacaları çözerek bir hayvanat bahçesi inşa edebileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Family Yards: Memories Album

    Family Yards: Memories Album, Android platformunda hikaye odaklı üçlü eşleştirme oyunu olarak yerini alıyor.
  • SBK14 Official Mobile Game

    SBK14 Official Mobile Game, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir motosiklet yarışı oyunu.
  • SBK15 Official Mobile Game

    SBK15 Official Mobile Game, Android cihazınızda oynayabileceğiniz en gerçekçi motorsiklet yarışı oyunu.
  • SBK16 Official Mobile Game

    SBK16 Official Mobile Game, Android platformunda ücretsiz oynanabilir en iyi motosiklet yarışı oyunu.
  • London 2012 - Official Mobile Game

    London 2012 - Official Mobile Game, Londra'da gerçekleşecek olan 2012 Olimpiyat Oyunlarına dair resmi mobil oyundur.