Family Locator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
157 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Family Locator, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir güvenlik uygulamasıdır.

Family Locator, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir güvenlik uygulamasıdır. Özellikle çocuklar ve kadınların kullanabileceği bir uygulama olan Family Locator adından da anlaşılabileceği gibi aile üyelerinin nerede olduğunu takip etmeye yarıyor.

Gerçek hayat sizin için de korkutucuysa, sokağa çıkarken tereddüt ediyorsanız veya çocuğunuzu dışarı gönderirken endişe duyuyorsanız Family Locator uygulaması ile bu endişelerinizi en aza indirmeyi başarabilirsiniz diye düşünüyorum.

Family Locator uygulamasını indirdikten sonra öncelikle yapmanız gereken uygulamaya kayıt olmak. Ardından diğer aile üyelerini de uygulamaya davet ediyorsunuz ve ardından onlar da daveti kabul ettiğinde herkesin o anki konumunu GPS aracılığıyla harita üzerinden görebiliyorsunuz.

Fakat uygulamanın özellikleri yalnızca bu kadar değil. Uygulama ile kendi çevrelerinizi yaratabiliyor, aile dışında sevdikleriniz, arkadaşlarınız, takım arkadaşlarınız, iş arkadaşlarınız gibi farklı gruplar kurup onlarla da iletişime geçebiliyorsunuz.

Bu kurduğunuz gruplardaki insanların konumlarını görebildiğiniz gibi direk uygulama üzerinden sohbet etme imkanına da sahipsiniz. Örneğin bir aile üyesi belirli bir noktaya ulaştığı zaman uyarı alabiliyor ve böylece içinizi rahatlatabiliyorsunuz.

Bununla birlikte özellikle çocuklar ve kadınların çok seveceği bir diğer özelliği de panik butonu. Eğer kendinizi tehlikede hissediyorsanız bu butona basabiliyor ve böylece aile üyelerine tehlikede olduğunuzu ve konumunuzu bildiren bir mesaj gönderebiliyorsunuz.

Uygulama şık tasarımı ve kullanışlı arayüzü ile de dikkat çekiyor. Bir güvenlik uygulaması olduğu için karmaşık tutulmamış ve ulaşmanız gereken bütün her şeye kolayca ve hızlı bir şekilde erişebiliyorsunuz.

Eğer siz de aile üyelerini koruma amaçlı bir uygulama arıyorsanız bu uygulamayı denemenizi öneriyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Family Locator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
37.4 MB DOSYA BOYUTU

Family Locator, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir güvenlik uygulamasıdır.

Family Locator, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir güvenlik uygulamasıdır. Uygulama dünya çapında 50 milyona yakın kullanıcı tarafından indirilmiş ve kullanılan en popüler güvenlik uygulamalarından birisi diyebilirim.

Adından da anlayabileceğiniz gibi Family Locator, aile üyelerinin o anki konumlarını tespit etmek için kullanılan bir uygulama. Özellikle kadınlar ve çocukların bu uygulamadan çok fazla faydalanabileceğini düşünüyorum.

Çocuğunuz varsa ve dışarı çıktığı zaman başına bir şey gelebileceğinden endişe ediyorsanız veya yalnız yaşayan bir kadınsanız ve kendi güvenliğinizle ilgili tereddütleriniz varsa bu uygulama gerçekten işinize yarayabilir.

Family Locator uygulaması ile aile üyelerinizi veya eğer isterseniz arkadaş, iş arkadaşı, takım üyesi, sevdikleriniz gibi insanları davet ederek farklı gruplar kurabiliyorsunuz. Ardından da bu insanların GPS ile o anki konumlarını takip edebiliyorsunuz.

Uygulama ile aynı zamanda bu gruplardaki insanlarla direk olarak sohbet edebiliyorsunuz. Diyelim ki çocuğunuz okuldan sonra arkadaşına gideceğini söyledi, arkadaşının evine vardığı zaman bildirim alabiliyorsunuz.

Uygulamanın bir diğer güzel özelliği ise panik butonuna sahip olması. Panik butonu ile kendinizi tehlikede hissettiğiniz anda bu butona dokunarak konumunuzu ve tehlikede olduğunuzu bildiren bir mesajı çevrenizdeki insanlara gönderebiliyorsunuz. Ayrıca anında 155'i de arayabiliyorsunuz.

Uygulamanın bir diğer güzel özelliği ise Türkçe desteğine sahip olması. Bununla birlikte şık ve temiz arayüzü ile de dikkat çekiyor. Kısacası eğer bir güvenlik uygulaması arıyorsanız Family Locator'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GeoZilla Family Locator

    GeoZilla Family Locator, aile bireylerinin aralarında kullanabilecekleri GPS takip uygulaması.
  • Norton Family

    Norton Family ile çocuklarınız internette güvende.
  • Car Locator

    Car Locator sürücülere yardımcı olmak üzere tasarlanmış son derece faydalı bir araç bulma asistanıdır.
  • Safe Family

    Safe Family uygulaması ile çocuklarınızın telefon ve tabletlerinde neler yaptıklarını takip edebilirsiniz.
  • Google Family Link (APK)

    Google Family Link (APK), Android telefon ve tabletle vakit geçiren çocuklar için ebeveyn kontrol uygulaması.
  • Family GPS Tracker

    Güvenlik konusunda hassas bireylerin mutlaka denemesi gereken bu uygulama ile sevdiklerinizi an be an takip edebilirsiniz.
  • Mobile Number & Caller Locator

    Android için Arayan Numaranın Konumunu Gösterme uygulaması, telefonunuza arama geldiğinde arayan kişinin konumunu görmenizi sağlar.
  • Drink Beer, Neglect Family

    Drink Beer, Neglect Family ilginç bir mobil platform oyunudur