Fanatik eGazete

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,883 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Android için Fanatik eGazete uygulamasıyla Fanatik gazetesine ve gazete eklerinin tamamına Android telefonunuzdan ya da tabletinizden ulaşmanız mümkün.

Android için Fanatik eGazete uygulamasıyla Fanatik gazetesine ve gazete eklerinin tamamına Android telefonunuzdan ya da tabletinizden ulaşmanız mümkün.

Spor gündemindeki gelişmelerden hızlı şekilde haberdar olmak ve tarafsız spor haberlerine ulaşmak için Fanatik eGazete size yetecek. Daha fazla içerik, daha fazla görsel ve daha fazla spor bulacağınız bu uygulamada konunun uzmanı editörler tarafından her spor dalıyla ilgili haberlere ulaşacaksınız.

Uygulamayı 30 gün için denemek amacıyla ücretsiz indirerek geçmiş 30 güne ait Fanatik gazetelerini ve eklerini tam sürüm olarak görüntüleyebilirsiniz. Deneme süreniz dolduğunda ise aylık 6,99 TL’ye ya da yıllık 75,99 TL’ye abone olabilirsiniz. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fanatik

    Canlı maç sonuçlarını, Fanatik yazarlarını ve futbol başta olmak üzere spor haberlerini takip etmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Fanatik Canlı Skor

    Futbol, basketbol, voleybol ve hentbol maçlarının sonuçlarını Fanatik Canlı Skor uygulamasından öğrenebilirsiniz.
  • Hurriyet E-gazete

    Android için Hürriyet Egazete uygulamasıyla Hürriyet gazetesine ve gazete eklerine Android telefonunuzdan ya da tabletinizden ulaşmanız mümkün.
  • Posta eGazete

    Android için Posta e gazete uygulaması, Posta gazetesini ve eklerinin tamamını Android telefonunuz ya da tabletiniz aracılığıyla okumanızı sağlar.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.