Fancred

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Fancred uygulaması ile Android cihazlarınızdan sevdiğiniz sporlara dair her şeyi dostlarınızla paylaşabilirsiniz.

Fancred uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcısı olan spor severlerin cihazlarında kullanabilecekleri bir sosyal spor ağı diyebilirim. Zira uygulama sayesinde sevdiğiniz spor dallarına ait olan tüm değerli anları paylaşabilmeniz ve diğerlerinin paylaşımlarını görebilmeniz mümkün hale geliyor. Ücretsiz olarak sunulan ve kolayca kullanılabilen uygulamanın çok sayıda özelliği mevcut ve böylece sporlara dair pek çok şey elinizin altında oluyor.

Uygulamayı kullanırken oyun sahasında çekindiğiniz fotoğrafları arkadaşlarınızla paylaşabiliyor, dilerseniz video çekimleri yaptıktan sonra bunları hareketli GIF'ler olarak da kaydedebiliyorsunuz. Uygulama içerisinde paylaştığınız her şey spor üzerine olduğundan dolayı diğerleri başka sosyal ağlarda olduğu gibi sürekli spor üzerine yaptığınız paylaşımları eleştirmeyeceklerdir. Böylece sadece sporla ilgilenen insanların paylaşımlarınızı gördüğünden emin olabilir ve diğerlerinin paylaşımlarını da görebilirsiniz.

Uygulama içerisinde yer alan skor sistemi sayesinde spor dallarıyla ne kadar ilgili olduğunuzu da ölçebiliyorsunuz. Diğer kullanıcılarla etkileşimleriniz ve paylaşımlarınıza göre belirlenen bu skor sayesinde hem diğerleri sizin ne kadar spor sevdiğinizi öğrenebiliyor hem de kendiniz hakkında daha iyi bir fikriniz oluyor.

İçerisinde hazır olarak gelen takım etiketleri ise kendi takımınıza dair gerçekleştirdiğiniz paylaşımların daha kolay bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor. Böylece direkt olarak takım etiketlerini kullanarak paylaşımlarınıza başlayabilir ve tüm dünyaya takımınız için neler yaptığınızı gösterebilirsiniz.

Spor fanatiklerinin göz atmadan geçmemeleri gereken uygulamalardan birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Fancred

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
32.1 MB DOSYA BOYUTU

Fancred uygulamasıyla iPhone ve iPad cihazlarınızdan tüm sporsever arkadaşlarınızın paylaşımlarına ulaşabilir ve kendi paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.

Fancred uygulaması, spor severler için hazırlanmış bir sosyal diyebiliriz zira uygulama hem arkadaşlarınızla etkileşime girmenizi hem de sporla geçen anlarınıza dair anılarınızı paylaşmanızı sağlayabiliyor. Ücretsiz olarak sunulması ve en güzel anları paylaşmanız için gereken tüm araçları barındırması sayesinde kullanırken oldukça keyif alacağınıza inanıyorum.

Uygulamayı kullanırken stadyumda çektiğiniz fotoğrafları paylaşabiliyor, dilerseniz check-in işlemi yaparak herkesin orada olduğunuzdan haberdar olmasını sağlayabiliyorsunuz. Diğer tüm kullanıcılar da uygulamayı aynı amaçla kullandıkları için ne kadar şey paylaşırsanız paylaşın diğer sosyal ağlarda olduğu gibi tepkiler alacağınızı da sanmıyorum.

Kısa makaleler hazırlamak veya güzel anların videosunu çekerek onları GIF haline getirmek ve yayınlamak da Fancred'in sunduğu olanaklar arasında. Bu sayede bir golün videosunu çektiğinizde bunu video değil de çok kolay bir şekilde paylaşılabilecek bir hareketli GIF haline getirebilir ve dostlarınıza gösterebilirsiniz.

Fancred'in içerisinde bulunan sporseverlik ölçeği ise sizin ne kadar büyük bir fan olduğunuzu gösteriyor. Bu sistem sayesinde uygulama içerisinde gerçekleştirdiğiniz işlemlere göre belli bir skorunuz oluyor ve aynı zamanda diğer kullanıcıların da skorlarını görerek ne kadar sıkı bir spor takipçisi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Tabii ki bu puanı yükselten onlarca farklı kriter mevcut.

Spora günlük hayatının büyük bir kısmını ayıran ve en güzel anları yakalamak isteyenlerin kullanmak isteyebilecekleri iPhone ve iPad uygulamalarından birisi olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.