FanReact

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

FanReact uygulaması ile spor dallarına dair tüm paylaşımlarınızı çekinmeden Android cihazlarınızdan gerçekleştirebiliyorsunuz.

FanReact uygulaması, spor dallarına ve karşılaşmalara ilgi duyan Android kullanıcıları için hazırlanmış bir mini spor sosyal ağı diyebilirim. Ücretsiz olarak sunulan ve diğer sosyal ağların aksine minimum ciddiyet barındıran uygulamanın atmosferi genel olarak maç heyecanını ve takımlara olan taraftar desteğini yansıtacak şekilde hazırlanmış. Dolayısıyla uygulama içerisinde dilediğiniz gibi çekişmelere girmek, spor paylaşımları yapmak ve sohbetler ederek diğer takımların taraftarlarıyla ufak tefek takışmalar yaşamak da mümkün.

Uygulamanın arayüzünün çok kolay kullanılır bir yapıya sahip olması sayesinde kullanımınız esnasında herhangi bir sorun veya sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Her ne kadar şimdilik ülkemizde pek popüler olmadığı için Türk kullanıcı bulmak biraz sorun olsa da yabancı takımları takip ederken tüm gerekli bilgilere erişebileceğinizi söyleyebilirim.

Uygulama içerisinde 30 saniyeye kadar videolar paylaşma izni var ve bu kadar süre stadyumdaki önemli anları, maç öncesi veya sonrası heyecanı aktarmak için oldukça yeterli. Elbette sadece fotoğraf paylaşmak isteyen kullanıcılar da yine gerekli olan bütün seçenekleri uygulamada bulacaklardır.

Ayrıca varolan tartışma forumları, haber akışları ve maçlara dair analizler de spor meraklılarını cezbedecektir. Uygulamada herhangi bir takım sınırlaması olmadığı için profesyonel takımlardan tutun da lise takımlarına kadar neredeyse bütün takımlar kullanıcıların talebi üzerine eklenebiliyorlar.

Eğer sporla ilgiliyseniz ve taraftarlarla iletişime geçerek keyifli vakit geçirmek istiyorsanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

FanReact

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

FanReact uygulaması sayesinde spor takımlarına dair tüm paylaşımlarınızı iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.

FanReact uygulaması, spor ve maçlara meraklı olan iPhone ve iPad kullanıcıların göz atmaktan keyif alacakları ücretsiz sosyal ağlar arasında yer alıyor ve tamamen takımlar, karşılaşmalar ve taraftarlar üzerine yoğunlaştığı için diğer sosyal ağlarda olduğu gibi devamlı spor paylaşımları yaptığınızda tanıdıklarınızdan tepki almanız da mümkün değil. Gerçekten spora meraklı olanlara yönelik olarak hazırlanan uygulamada tek yapmanız gereken paylaşımlar yapmak ve ateşli tartışmalara dahil olmak.

Uygulama kullanıcılara hem fotoğraflar hem de 30 saniyeye kadar videolar paylaşma imkanı tanıyor. Böylece hem maç öncesinde, hem esnasında hem de sonrasında olan biten herşeyi çok uzun olmayan videolar halinde paylaşarak karşılaşmaya gelemeyenlere de gösterebiliyorsunuz. Tüm tartışma grupları ve durum paylaşımları ise bu konuda olabildiğince özgür olabilmenize imkan tanıyor.

Uygulamanın arayüzü oldukça basit, sade ve anlaşılır bir şekilde tasarlanmış. Böylelikle herhangi bir kafa karışıklığı yaşamadan tüm fonksiyonlarından faydalanmak mümkün hale geliyor ancak uygulamayı aktif olarak kullanabilmek için bir internet bağlantınızın olması gerektiğini unutmayın. 3G bağlantıdan video yüklemek ve izlemek ise kotanızı normalden biraz daha hızlı bir şekilde harcamanıza sebep olabilir.

Hem amatör hem de profesyonel spor takımlarını içerisinde barındıran uygulama bu konuda Türk takımları için biraz kısıtlı bir destek sunsa da ilerleyen zamanlarda kullanıcılar çoğaldıkça bir eksikliğinin kalacağını sanmıyorum. Spora meraklı olanların kesinlikle kaçırmamaları gereken uygulamalardan birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • Spor Arena

    Spor Arena mobil uygulaması ile canlı maç sonuçları, skorlar, puan durumu, fikstür, maç özetleri, spor haberleri cebinizde.