Fantasy Wallpaper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
22.4 MB DOSYA BOYUTU

Fantasy Wallpaper kaliteli bir duvar kağıdı uygulamasıdır

Fantasy Wallpaper kullanıcılara çok sayıda duvar kağıdıücretsiz olarak sunan başarılı bir duvar kağıdı uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde kullanabileceğiniz bir mobil uygulama olan Fantasy Wallpaper bize HD kalitedeki ve retina ekran desteğine sahip duvar kağıtlarını bir arada sunuyor ve iOS cihazmızı kişiselleştirmemiz için birçok farklı seçenek veriyor. Uygulama içerisinde yer alan duvar kağıtları genelde fantastik edebiyat eserlerinde görebileceğimiz sanatsal çalışmaları andıran yapıda; ejderhalar, şovalyeler ve kaleler gibi birçok değişik fantastik öğe duvar kağıtlarında konu ediliyor.

Fantasy Wallpaper duvar kağıtlarına kolayca göz atmamıza yardımcı olan kullanışlı bir arayüze sahip. Uygulamadaki duvar kağıtlarına küçük kutucuklar içerisinde önizlemeler yapabileceğiniz gibi resimlerin üzerine dokunarak bu duvar kağıtlarını tam ekran görebiliyor ve duvar kağıtları arasında gezinti yapabiliyorsunuz. Duvar kağıtlarını tam ekran modunda değiştirirken uygulama önce düşük kaliteli görselleri gösteriyor; sonra ise bu duvar kağıtlarını daha kaliteli bir şekilde yüklüyor. Bu sayede duvar kağıtları arasında geçişin aksamaması ve daha hızlı gerçekleşmesi sağlanıyor.

Fantasy Wallpaper bize duvar kağıdımız yapmak istediğimiz resimlerin kilit ekranında veya ana ekranda nasıl görüntüleneceğini de gösterebilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Atlas Wallpaper

    Atlas Wallpaper uygulaması, telefonunuzun ekranına çeşitli bölgelerin haritalarını duvar kağıdı yapabilmenizi sağlıyor.
  • Crystals Wallpaper

    Crystals Wallpaper başarılı bir mobil duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Vpings Video Wallpaper

    Vpings Video Wallpaper uygulaması videolarınızdan canlı duvar kağıdı oluşturmanızı sağlıyor.
  • iOS 13 Wallpaper

    iOS 13 Wallpaper İndir: iPhone ve iPad İçin iOS 13 duvar kağıtları HD
  • iOS 7 Wallpaper Fix

    iOS 7 Wallpaper Fix, iOS 7 yüklü cihaz kullanan kullanıcıların duvar kağıtlarını iOS 7 için tam uyarlamasını sağlayan yararlı ve kullanışlı bir uygulamadır.
  • CoCoBokeh Wallpaper for iOS7

    CoCoBokeh Wallpaper for iOS7, adından anlayacağınız üzere iOS 7 yüklü olan iPhone ve iPad'lerinizde kullanabileceğiniz birbirinden güzel ve renkli duvar kağıtları içeren ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

    Square Enix'in beklenen oyunu FINAL FANTASY XV mobilde!
  • FINAL FANTASY AWAKENING (UYANIŞ)

    Square Enix resmi lisanslı Final Fantasy mobil oyunu