FarFaria

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,088 TOPLAM İNDİRME
6.5 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama ile çocuklarınızın dil gelişimini destekleyecek eğlenceli hikaye kitaplarına erişim sağlayabilirsiniz.

FarFaria özellikle çocuklar için geliştirilmiş bir hikaye ve kitap uygulamasıdır. Akıllı cihazların gelişimiyle birlikte kitaplar da dijital ortama taşınmaya başladı. Bu durum özellikle yanlarında kitap taşımak için yeterli alanı olmayan kullanıcılar için bulunmaz bir fırsat niteliğinde. FarFaria da tam bu amaca hizmet etmek için tasarlandı. Bu uygulama ile ebeveynler, Android cihazlarında çocukları için öğretici ve eğlenceli hikaye kitaplarını zahmetsizce taşıyabilecekler.

FarFaria çocuklar için okuması en keyifli ve zihinsel gelişimlerini destekleyici özellikteki ingilizce kitap ve hikayeleri bir araya getiriyor. Uygulama tamamen ücretsiz olarak sunuluyor yani hiçbir ücret ödemeden hikayelere erişim sağlayabilirsiniz. Dahası, her hafta eklenen yeni kitaplar, uygulamanın devamlılığı açısında etkileyici bir faktör. Uygulamanın en önemli özelliklerinden birisi de internet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışabiliyor olması. Çocukların ilgisini çekecek görsellerle süslü hikayeler, uygulamanın ilgi çekici olmasını sağlıyor.

Çocuğunuzun eğlenirken zihinsel ve görsel gelişimini de destekleyecek bir uygulama arıyorsanız FarFaria oldukça iyi bir seçenek. Uygulamanın ingilizce olması her ne kadar dezavantaj gibi görünse de çocukların özellikle erken yaşlarda bu tarz eğitimlere tabi tutulmaları ileri yaşlardaki gelişimleri için sağlam bir temel oluşturuyor. Uygulamada yer alan kitaplar renkli ve eğlenceli bir arayüzde sunuluyor. Dilediğiniz kitaba tıklayıp okumaya bağlayabilirsiniz.

Çocuğunuzun dil gelişimi konusunda yardımcı olabilecek eğlenceli bir uygulama arıyorsanız, FarFaria'ya mutlaka göz atmanızı öneriyorum.

Emircan Erdoğan

FarFaria

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
62.6 MB DOSYA BOYUTU

Çocuğunuzun İngilizce dil gelişimine yardımcı olabilecek, eğlenceli ve renkli tasarıma sahip olan bir uygulama olan FarFaria'yı ücretsiz deneyebilirsiniz.

Çocuğunuzun dil gelişmini desteklemek amacıyla kullanabileceğiniz en eğlenceli uygulamalardan bir tanesi ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Çocukların okumaktan en çok keyif aldığı hikayeleri tek bir uygulamada sunan FarFaria ile çocuğunuzun hem yabancı dil bilgisi gelişecek hem de eğlenceli saatler geçirecek. Özellikle okuma alışkanlığı kazanma safhasında olan çocuklar için bu uygulamanın çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Renkli ve masal kahramanlarıyla süslenmiş arayüzde dizili olan kitapları açmak için ekrana dokunmanız yeterli. 2 ve 9 yaş arası çocuklara hitap eden bu eğlenceli uygulamada en popüler masal kitaplarına ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz. Her hafta eklenen yeni içerikleri uygulamanın kullanılabilirliğini artırıyor. FarFaria'nın en önemli özelliklerinden biri de kullanım için internet bağlantısına ihtiyaç duymuyor olması. Gereken güncellemeleri tamamladıktan sonra bir daha internet bağlantısına ihtiyaç duymadan kitaplara erişim sağlayabilirsiniz.

Uygulama her ne kadar ücretsiz olsa da sürekli kullanımda paralı üyelik gerektirmekte. Fakat böylesine bir tasarıma ve içeriğe sahip olan bu uygulama, verilecek kesinlikle ücreti hakediyor. Siz de çocuğunuza okuma alışkanlığı kazandırmak ve dil eğitimine katkıda bulunmak istiyorsanız, FarFaria gerçekten iyi bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • TeacherKit

    TeacherKit uygulamasını kullanarak, sınıflarınızı ve öğrencilerinizi kolayca organize edebilirsiniz.
  • Türkçe Atasözleri

    Türkçe Atasözleri uygulamasında A'dan Z'ye binlerce atasözünü bulabilirsiniz.
  • Üsküdar Üniversitesi

    Üsküdar Üniversitesi uygulamasıyla güncel duyuruları ve notlarınızı takip edebilirsiniz.