Farlight 84

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
9.77 GB DOSYA BOYUTU

Farlight 84, bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz battle royale oyunlar arasında yerini alıyor.

Battle royale oyunları sevenlerin keyif alarak oynayacağı yapımlardan biri olan Farlight 84, MOBA ile çok oyunculu nişancı oyunlarını harmanlayarak oyunculara sunuyor. Hikaye açısından, Dünya zombi-cyborglar tarafından ele geçirilmiş ve insanlığın geride kalan son kahramanları hayatta kalmak için birbirleriyle yüzleşmek zorundadır. Hızlı bir battle royale oyun olarak karşımıza çıkan bu oyunda, düşmanlarla kaotik bir savaşa girebilir ve karmaşık mekanikleri deneyimleyebilirsiniz.

Ayrıca Farlight 84, çapraz platform desteğini de oyuncularına sunuyor. Farklı cihazlarda bulunan bu oyunu, cihaz farketmeksiniz diğer insanlarla aynı küme içerisinde oynayabilirsiniz. Android veya PC platformundaki oyuncular, aynı oyunda buluşarak birbirlerine karşı oynayabilirler.

Farlight 84 İndir

Eşsiz araçlarla haritaları keşfedin, becerilerle donatılmış silahları alın, jetpackinizle savaş alanında manevra yapın. Değişik türden karakterleri seçip oynamaya başlayabilirsiniz. Her karakterin birbirinden farklı özellikleri ve silahları bulunuyor. Bir karakterde düşmanları buza çevirebilirken, diğerinde ise acımasızca bombalayabilirsiniz.

Çeşitli oyun modlarını ve farklı hissettirecek dinamikleri içerisinde barındıran Farlight 84'ü indirerek, siz de arkadaşlarınızla çapraz platform battle royale oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Farlight 84 Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
  • İşlemci: AMD FX 4350 veya Eşdeğeri, Intel Core i3 6300 veya Eşdeğeri
  • Bellek: 6GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD Radeon™ HD 7730, NVIDIA GeForce® GT 640
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
Berkcan Aktürk

Farlight 84

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Farlight 84, Fortnite Apex Legends karışımı kahramanlı battle royale oyunu. Farlight 84 Google Play'de!

Farlight 84, Fortnite, PUBG, Apex Legends gibi popüler battle royale oyunları sevenlerin keyif alarak oynayacağı yapımlardan biri. MOBA ile çok oyunculu nişancı oyunlarını harmanlayan Farlight 84, kıyamet sonrası dönemde geçiyor ancak daha çok Far Cry: New Dawn’ın renkli kıyamet sonrası The Long Dark’a benziyor. Hikaye açısından, Dünya zombi-cyborglar tarafından ele geçirilmiş ve insanlığın geride kalan son kahramanları hayatta kalmak için birbirleriyle yüzleşmek zorundadır. Farlight 84 Google Play’de!

Farlight 84 İndir

Yıl 2084, çorak bir dünya. Isle Cities’in kurtulanları, tehlikeli bir dünyaya girmeye hazır mısınız? Eşsiz araçlarla haritaları keşfedin, becerilerle donatılmış silahları alın, jetpackinizle savaş alanında manevra yapın. Ayakta kalan son kişi olun!

  • Markalı silahlar: Big Four silah üreticileri Prism Technology, 9A Corporation, Murphy Security ve Wasteland Spirit hayatta kalanlara sayısız muhteşem silahlar sağlıyor. Her silahın kendine özgü bir yeteneği var, dolayısıyla bilindik silahlı çarpışmaları unutun, akıllı durgunluk veren taktiksel savaşlara merhaba deyin!
  • Çeşitli araçlar: Dört ayaklı? Hava? Taret? Savaş SUV’u? Süper yarış arabası? Her şeye sahipsiniz. Hız ve ateş gücü savaş araçları, savaş alanında daha fazla imkan yaratıyor.
  • Jetpack: Havaya yükselin ve düşmanlarınızı yukarıdan cezalandırın! En etkili noktaya doğru hareket edin, mermilerden kaçmak için çevikliğinizi kullanın. Bu, hayatta kalma arayışında yeri doldurulamaz bir ekipman!
  • Kahramanlar: Toplam 8 kahraman (capsulers olarak geçiyor) toplandı ve emir bekliyor. Güney Amerika’dan sevimli veteriner, Güney Asya’dan akılcı bir mühendis, sinir bozucu bir izci en yeni acemiler. Sizin için tehlike bölgesine girmeye ve özel hayatta kalanlar unvanını kazanmaya hazırlar!
  • Enerji sistemi: Hayatta kalmak için şarj olmanız gerekiyor. Dünyanın her yerindeki şarj direkleri ekipmanınıza enerji sağlayabilir, çorak dünyanın zorluklarıyla en iyi şekilde yüzleşebilirsiniz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PUBG

    PUBG indir PC battle royale oyundur. PUBG Battlegrounds PC içindir! PUBG Mobile, PUBG Mobile Lite, PUBG New State mobil cihazlara özeldir!
  • Fortnite

    Fortnite, PC için ücretsiz battle royale oyun. Fortnite PC ve Fortnite Mobile (Android APK) oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

    Vampirlerle dolu bir Battle Royale oyununa ne dersiniz? Vampire: The Masquerade - Bloodhunt karşınızda.
  • Overduty VR: Battle Royale

    Overduty VR: Battle Royale, PUBG gibi battle royale yapısına sahip olan sanal gerçeklik destekli bir hayatta kalma oyunu
  • Battle Royale Trainer

    Battle Royale Trainer ile FPS oyunlarındaki yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz
  • PUBG

    PC için PUBG, mobil için PUBG Mobile ve PUBG Mobile Lite, dünyanın en çok oynanan battle royale oyunu. Hemen şimdi yükleyin, rekabete katılın!
  • Civil Warfare: Another Bullet In The War

    Civil Warfare: Another Bullet In The War, geniş bir haritada onlarca oyuncuya karşı hayatta kalmaya çalıştığınız bir battle royale oyunu
  • Fall Guys Ultimate Knockout

    Fall Guys PC Steam'de! Fall Guys Mobile çıkış yapmaya hazırlanırken Fall Guys Ultimate Knockout ile eğlenceli zaman geçirin.