Farm Village: Middle Ages

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
398 TOPLAM İNDİRME

Farm Village: Middle Ages Orta Çağ'da geçen bir çiftlik oyunudur

Farm Village: Middle Ages eğer kendi çiftliğinizi kurup yönetmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil çiftlik oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir çiftçilik oyunu olan Farm Village: Middle Ages'de Orta Çağ'da geçen bir çiftlik macerasına atılıyoruz. Bu çağda traktör gibi moderntarım teknolojileri olmadığı için çiftçilik yapmak daha da zor oluyordu. Eğer zoru başarmayı seviyorsanız ve tarlalarınızı kendi elinizle ekip biçmek istiyorsanız Farm Village: Middle Ages tam da size göre bir oyun.

Farm Village: Middle Ages'de hem tarımcılığı hem de hayvancılığı aynı anda yürütüyoruz. Bir yandan tohumlarımızı ekerken diğer yandan tavuk, inek ve diğer şiftlik hayvanlarımıza yemlerini veriyoruz. Sonucunda ise ekinlerimizi ve süt, yumurta gibi hayvanlarımızdan elde ettiğimiz besinleri topluyoruz ve bunları yemek yapmak için kullanıyoruz. Topladığımız ekinleri ve hayvansal ürünleri, pişirdiğimiz yemekleri arkadaşlarımıza satabiliyor ve çiftliğimizi geliştirmek, dekore edebilmek ve güzelleştirmek için para kazanabiliyoruz.

Farm Village: Middle Ages arkadaşlarımızın çiftliklerini ziyaret etmemize ve onların da bizim çiftliğimize konuk olmalarına izin veriyor.

Can Erdil Şentürk

Farm Village: Middle Ages

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
69.5 MB DOSYA BOYUTU

Farm Village: Middle Ages mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik kurma ve yönetme oyunudur

Farm Village: Middle Ages oyunculara kendi çiftliklerini kurma ve yönetme imkanı veren bir mobil çiftlik oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir çiftçilik oyunu olan Farm Village: Middle Ages'de Orta Çağ'da geçen bir hikayeye tanık oluyoruz. Modern teknolojinin hakim olmadığı bu dönemde traktörler ve diğer gelişmiş tarım araçları yokken kendi çiftliğimizi kurmaya, ekinlerimizi ekmeye ve hayvanlarımızı yetiştirmeye çalışıyoruz. Oyundaki temel amacımız en gelişmiş ve en güzel çiftliği kurmak, geliştirmek ve idare etmek. Bu iş için çiftliğimizin her alanına özen göstermemiz gerekiyor.

Farm Village: Middle Ages'de tarım ve hayvancılığı bir arada yürütüyoruz. Bir yandan tohumlarımızı ekerek taze ekinler yetiştiriyoruz diğer yandan tavuk, kaz, inek gibi çiftlik hayvanları besliyoruz ve yumurta ile süt gibi besinler elde ediyoruz. Elde ettiğimiz hayvansal besinlerden ve ekinlerden yemekler pişirebiliyoruz ve diğer oyunculara ekinlerimiz ve yemeklerimizi satabiliyoruz. Özenle geliştirdiğimiz çiftliğimize arkadaşlarımızı konuk edebilmemiz ve arkadaşlarımızın çiftliklerini ziyarete gidebilmemiz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Choice of Life: Middle Ages APK

    Android kullanıcılarının oynayabileceği Choice of Life: Middle Ages APK'da, seçimlerinizi yaparak krallığınızda söz sahibi olmaya çalışın.
  • Battle Ages

    Battle Ages, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kendi krallığınızı kurup yönetebileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Farm Zoo: Bay Island Village

    Çiftliğimize turistleri çekmeye çalışacağız.
  • Farm Zoo: Happy Day in Animal Village

    Kasabanın yönetimini alacağız.
  • Solitaire Farm Village

    İskambil kartları ile eğlenceli oyunlar oynayarak kendi şehrinizi inşa edeceğiniz ilginç bir oyundur.
  • Strategy & Tactics: Dark Ages

    Kendi krallığımızı kurmaya çalışacağız.
  • War Village

    War Village, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Village Life

    Village Life, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir köy kurma oyunudur.