Farms & Castles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Farms & Castles her yaştan oyun svere hitap eden bir eşleştirme oyunudur

Farms & Castles her yaştan oyun severe hitap eden ve basit bir oynanışa sahip olan bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olan Farms & Castles'da savaştaki başarılarından dolayı kendisine bir miktar toprak parçası hediye edilen bir şovalyeyi yönetiyoruz. Oyundaki temel amacımız ise bize hediye edilen bu toprak parçasını geliştirerek görkemli bir şehre çevirmek. Bu iş için toprağımızdaki kaynakları kullanarak çiftlikler ve kaleler üretiyoruz.

Farms & Castles'da çiftlikler inşa edebilmek için oyun tahtasında en az 3 ağacı yan yana getirmemiz gerekiyor. Ağaçları birleştirince daha büyük bir ağaç grubu haline geliyorlar. Ağaç gruplarını birleştirdiğimizde ise çiftliklere dönüşüyorlar. Küçük çiftlikleri birleştirerek daha büyük çiftliklere dönüştürebiliyoruz. Çiftlikler bize para kazandıran temel birimler. Bu yolla kazandığımız parayı kaynak satın almak için kullanabiliyoruz. Bir diğer kaynak da taşlar. Taşları birleştirerek kaleler inşa edebiliyoruz. Oyunda ticaret yaparak ve büyülü küreler satın alarak topraklarımızı daha hızlı bir şekilde geliştirebilmemiz mümkün.

Farms & Castles basit bir şekilde oynanabiliyor ve renkli bir görünüme sahip.

Can Erdil Şentürk

Farms & Castles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
38.3 MB DOSYA BOYUTU

Farms & Castles, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz özgün bir bulmaca oyunu.

Farms & Castles, oyunseverler arasında epey önemli bir yere sahip olan Square Enix tarafından tasarlanmış, sürükleyici bir eşleştirme oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğimiz bu oyunda aynı tasarımlara sahip objeleri birleştirmeye ve krallığımızı bu şekilde kurmaya çalışıyoruz.

Oyunda karşımıza çok sayıda fantastik öğe çıkıyor. Yeri geldiği zaman kullanacağımız büyüler, kale ve çiftliklerimizi kurarken epey yardımımıza dokunuyorlar. Klasik eşleştirme oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da en az üç adet benzer objeyi yan yana getirmemiz gerekiyor. Lider tabloları ile oyunun gidişatı bir adım üste taşınmış. Oyuncular diğerleriyle bu tablolar üzerinde rekabet edebiliyorlar.

Oyun tamamen ücretsiz olarak inidiriliyor olsa da içerisinde bazı satın alma öğeleri mevcut. Bunları almak mecburi değil fakat yine de oyunun gidişatı üzerinde belirli bir etkiye sahipler.

Kaliteli grafikleri ve eşleştirmeler esnasında ortaya çıkan animasyonları ile görsel olarak da tatmin edici bir oyun olan Farms & Castles, eşleştirme oyunlarına ilgi duyanların kaçırmaması gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Elder Scrolls: Castles APK

    The Elder Scrolls: Castles APK indirin ve telefonunuzda The Elder Scrolls oyunu oynamanın keyfine varın.
  • Cards and Castles

    Cards and Castles, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir taktiksel strateji oyunu.
  • Cubic Castles

    Online sandbox ve platform dinamiklerini harmanlayan Cubic Castles son derece mütevazi ve eğlenceli bir oyun.
  • Lords & Castles

    Lords & Castles, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Heroes and Castles 2

    Heroes and Castles 2 güzel grafikleri yüksek aksiyonla birleştiren bir savaş oyunudur
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.