FarmVille: Harvest Swap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,746 TOPLAM İNDİRME

FarmVille: Harvest Swap

FarmVille: Harvest Swap, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri sürükleyici ve eğlenceli bir üçlü eşleştirme oyunu arayanların göz atması gereken seçeneklerden birisi.

Zynga imzası taşıyan bu oyun, aynı kategoride bulunduğu rakiplerinden sıyrılabilmek için sürükleyici bir hikaye anlatımına yer veriyor. Oyundaki temel amacımız benzer sebzeleri ve meyveleri yan yana getirerek yok olmalarını sağlamak.

Pano üzerine rasgele sıralanmış olan bu sebze ve meyveleri eşleştirebilmek için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli oluyor. Dilersek meyvelerin üstlerine ve gitmelerini istediğimiz yere tıklayarak da yer değişimi yapabiliyoruz. Bölümlerden bazıları çeşitli engeller içeriyor. Bu engeller işimizi epey zorlaştırıyor fakat onları geçmenin mutlaka bir yolu var.

Oyunda dikkat etmemiz gereken çok önemli bir husus var. Ekranın sol üst köşesinde kaç hamle yapabileceğimizi gösteren bir sayaç var. Her hamle yaptığımızda bu sayaç azalıyor. Amacımız hamle sayımız bitmeden bölümü tamamlamak.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen ve oyuncuları eğlendirmeyi başaran FarmVille: Harvest Swap, bulmaca ve eşleştirme temalı oyunlar oynamaktan keyif alan herkes tarafından büyük beğeniyle oynanabilecek bir seçenek.

Emircan Erdoğan

FarmVille: Harvest Swap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
437 TOPLAM İNDİRME
75.5 MB DOSYA BOYUTU

FarmVille: Harvest Swap'ta aynı renkteki sebze ve meyveleri eşleştirmeye ve bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz.

FarmVille: Harvest Swap, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış mükemmel bir bulmaca oyunu. Zynga tarafından tasarlanan bu keyifli oyunda rengarenk sebze ve meyveleri eşleştirmeye ve bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Üçlü eşleştirme oyunlarından hoşlanan mobil oyunseverlerin denemesi gereken yapımlar arasında yer alan FarmVille: Harvest Swap hem grafik tasarımları hem de ses efektleriyle kaliteli bir oyun olduğunu daha ilk dakikadan belli ediyor.

Oyuna başladığımız zaman karşımıza bir pano çıkıyor. Meyveler bu pano üzerinde rastgele bir şekilde sıralanmış. Bize düşen görev ise aynı renkteki meyveleri yan yana getirmek ve ortadan kaybolmalarını sağlamak. Bu şekilde devam ederek tüm panoyu tamamlamaya çalışıyoruz. Meyvelerin yerini değiştirebilmek için parmağımızı ekranda kaydırmamız yeterli oluyor. Bazı bölümler engeller eklenerek çok daha zor bir hale getirilmiş. Bu bölümleri tamamlayabilmek için engellere göre hareket etmemiz gerekiyor.

Oyunun en güzel yanlarından birisi de arkadaşlarımızla beraber oynayabilmemize imkan sunması. Kazandığımız puanları ve oyun deneyimlerimizi arkadaşlarımızla paylaşabiliyor ve aramızda rekabet ortamı oluşturabiliyoruz. Eşleştirme ve bulmaca oyunları ilginizi çekiyorsa Zynga'nın bu oyununa mutlaka göz atmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Harvest Swap

    Eşleştirmeler yaparak kendi çiftliğinizi kuracağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Swap The Box

    Swap The Box ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Temel olarak bulmaca ve beceri dinamiklerini harmanlayarak yepyeni bir deneyim sunuyor.
  • Crazy Cake Swap

    Crazy Cake Swap, Zynga'nın yeni üçlü eşleştirme oyunu.
  • Farmville 3 APK

    Android çiftlik oyunu Farmville son sürümü Farmville 3 Hayvan Sevgisi ile karşımızda. FarmVille 3 APK veya Google Play'den indirilebilir.
  • FarmVille 2 APK

    FarmVille 2, ücretsiz oynanabilir çiftlik oyunu. FarmVille 2 Köy Kaçamağı APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir.
  • FarmVille: Tropic Escape

    FarmVille: Tropic Escape, ıssız adada çiftlik kurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Harvest Land

    Harvest Land, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik kurma oyunudur.
  • Big Farm: Mobile Harvest

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Big Farm: Mobile Harvest mobil oyunu, sıfırdan başlayıp bir çiftlik imparatoru olabileceğiniz keyifli bir çiftlik simülasyon oyunudur.