FarmVille: Tropic Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

FarmVille: Tropic Escape, ıssız adada çiftlik kurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.

FarmVille: Tropic Escape, sadece Android değil tüm platformlarda popüler çiftlik kurma ve yönetme oyunu FarmVille’nin yapımcıları tarafından hazırlanmış yepyeni bir oyun. Aslında konsept aynı; çiftliğimizde ürünler, hayvanlar yetiştirip olabildiğince güzelleştirmeye çalışıyoruz ancak bu sefer yerleşim bölgemiz ıssız bir ada.

Oldukça detaylı hazırlanmış yüksek kalitede görseller sunduğundan tablet en kötü phablette oynanması gerektiğini düşündüğüm simülasyon oyunlarından FarmVille: Tropic Escape.

Oyunda cennet adasında çiftliğimizi kurmaya çalışıyoruz. Böyle bir kararı neden aldığımızı sorgulamadan kendimizi denize sıfır bir oteli satın almış buluyoruz. Tabii ki güzel bir kız bizleri karşılıyor ve adayla yeni tanıştığımızdan hem etrafı görmek hem de nasıl yerleşeceğimizi öğrenmek açısından bize yardımcı oluyor. Direktifleri doğrultusunda ürünlerimizi nasıl hasat edeceğimizden hayvanları nasıl yakalayacağımıza her şeyi öğreniyoruz. Sonrasında çiftliğimizi ilgi çekici hale getirmekle uğraşıyoruz.

İnternet bağlantısı gerektirmeyen oyun hikaye bazlı görevler içeriyor. Ayrıca sevimli karakterlerin dahil olduğu mini oyunlar bulunuyor. FarmVille’yi öncesinde oynamış biri olun olmayın uzun oynanış süresi sunan simülasyon oyunlarına ilginiz varsa tavsiye ederim.

Erkan Calp

FarmVille: Tropic Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
158 MB DOSYA BOYUTU

FarmVille: Tropic Escape, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ıssız adada çiftlik kurma oyunu.

FarmVille: Tropic Escape, yediden yetmişe herkesi saran çiftlik kurma oyunu FarmVille’nin geliştiricileri tarafından hazırlanmış uzun oynanış süresi sunan eğlenceli bir yapım. iOS platformuna da ücretsiz gelmesiyle sevindiren yapım bizleri ıssız bir adaya götürüyor. Amacımız kimsenin yaşam sürmediği cennet adayı çiftliğe çevirmek.

Cennet adada çiftlik kurma gibi çılgın bir karar aldığımız oyunda başlangıçta olayın nasıl geliştiği kısa bir animasyonla gösteriliyor. Akabinde ıssız adadan denize sıfır harika bir otel aldığımızı söyleyen bir bayanla karşılaşıyoruz. Etrafa göz atmadan bayanın direktiflerine uyarak hem adayı tanıyoruz, hem de adanın ortasında çiftlik hayatına nasıl geçeceğimizi öğreniyoruz. Öğrenmesi aşaması çok güzel hazırlanmış lakin oyun Türkçe olmadığından çiftliği geliştirmeye geçtiğinizde biraz zorlanabilirsiniz.

İnternet olmadan da oynayabildiğimiz çiftlik kurma oyununda görevleri yerine getiriyoruz. Aralarda mini oyunlar oynayarak çiftliğimizi kurma aşamasında hız kazandıran objeler kazanıyoruz. Bu arada rengarenk meyve, sebze ve türlü hayvanlardan oluşan çiftliğimize arkadaşlarımızı davet edebiliyor, malzeme alışverişinde bulunabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Faraway: Tropic Escape

    Gizemli Faraway yolculuğunda hazineleri keşfet.
  • Farmville 3 APK

    Android çiftlik oyunu Farmville son sürümü Farmville 3 Hayvan Sevgisi ile karşımızda. FarmVille 3 APK veya Google Play'den indirilebilir.
  • FarmVille 2 APK

    FarmVille 2, ücretsiz oynanabilir çiftlik oyunu. FarmVille 2 Köy Kaçamağı APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir.
  • Tropic Empire

    Ada da hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Prison Escape Police Bus Drive

    Prison Escape Police Bus Drive mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hapisten kaçış oyunudur
  • Ice Age Hunter

    Escape from Doom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Volcano Island: Tropic Paradise

    Oyun içerisinde keşifler yapacağız.
  • Survival Prison Escape: Fort Robot Way Out Night

    Hapishaneden kaçmaya hazır olun.