fastPay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16,792 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Pek çok bankacılık işlemini ve ödeme işlemlerini direkt olarak Android akıllı telefonunuzdan gerçekleştirmek için fastPay uygulamasını kullanabilirsiniz.

Pek çok bankanın direkt olarak internet bankacılığı işlemlerini gerçekleştirmek üzere hazırlanmış olan mobil uygulamaları mevcut. Ancak Denizbank biraz daha farklı bir çizgi izleyerek mobil bankacılık haricinde direkt olarak Android akıllı telefonlardan ödeme işlemlerinin gerçekleştirilebilmesini sağlayan fastPay uygulaması oldukça yenilikçi bankacılık uygulamalarından bir tanesi.

Uygulamayı kullanarak Denizbank hesabınızın olup olmamasına bakılmaksızın Denizbank ATM'lerinden para yükleyebilir, bunu istediğiniz kişilere gönderebilir ve bu parayı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Tabii ki Denizbank müşterilerinin kendi kişisel hesaplarını direkt olarak uygulamaya bağlama imkanları da mevcut.

Uygulamada gerçekleştirebileceğiniz işlemler arasında çak gönder, TL yükleme, market ve restoran gibi ödeme yapılması gereken yerlerde mobil işlemlerle kartsız, nakitsiz bir şekilde ödeme yapma imkanına sahipsiniz. Her geçen gün daha fazla işyeri ile anlaşma gerçekleştiren Denizbank'ın fastPay uygulaması yakın zamanda en çok tercih edilen ödeme yöntemlerinden bir tanesi olabilir.

Yiğit Ekim Demir

fastPay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,344 TOPLAM İNDİRME
12.4 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınız ile tüm ödeme ve para aktarma işlemlerinizi gerçekleştirmek için fastPay uygulamasını kullanabilirsiniz.

fastPay uygulaması Denizbank'ın hem müşterileri için hem de diğer iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırladığı bir iOS uygulaması. Uygulama temel olarak Denizbank hesabınız olsa da olmasa da bankanın ödeme ve para gönderme gibi işlemlerinden faydalanmanızı sağlayarak mobilden çok daha kolay temel bankacılık işlemleri gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.

Zira uygulamayı kullanmak için tek yapmanız gereken herhangi bir Denizbank ATM'sinden kendi telefonunuz adına para yatırmak yahut arkadaşlarınızın hesabınıza para göndermesini istemek. Denizbank müşterisi iseniz zaten banka hesaplarınızı direkt olarak kullanabiliyorsunuz.

Paranız ile dilerseniz para gönderebilir, TL yüklemesi yapabilir, çak gönder özelliği ile yanınızdaki arkadaşınızın telefonuna paranızı aktarabilir yahut restoran, market ve diğer yerlerdeki ödemelerinizi hızlıca uygulama vasıtasıyla ödeyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

fastPay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
728 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

fastPay ile cepten cebe 7/24 anında para transfer edebilirsiniz.

DenizBank’ın fastPay hizmeti sayesinde telefondan telefona istediğiniz zaman hızl bir şekilde para transferi gerçekleştirebilirsiniz. Banka hesabınız olmasa dahi tüm DenizBank ATM’lerinden para yükleyerek veya gönderilen paraları kullanarak kendinize fastPay bakiyesi oluşturabilir ve bu bakiyeyi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

DenizBank müşterisi iseniz mevduat hesabınıza ve kurtaran hesabınıza (kmh) ait bakiyeyi fastPay bakiyeniz ile eşleştirme seçeneğinden yararlanabilirsiniz. fastPay, operatör farketmeksinizin 7 / 24 para transfer etmenize imkan tanımaktadır.

• Cepten cebe anında para transferi
• DenizBank üye işyerlerindeki alışverilerde fastPay ile ödeme yapabilme
• Diğer banka hesaplarından EFT ile fastPay’e para gönderme
• TL yükleme ve bump özelliği ile para transferi
• ATM’den kartsız para çekme ve gönderme

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İşim İçin

    Ürünlerinizi satarak güvenli bir şekilde ödeme almak istiyorsanız, İşim İçin uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Mint.com Personal Finance

    Mint.com Personal Finance, detaylı girdi alanlarının bulunduğu en popüler kişisel finans uygulamalarından biridir.
  • Matriks Mobil IQ: Borsa Döviz

    Canlı borsa döviz ve kripto para takibi yapılabilen Matriks Mobil IQ'da birçok farklı hizmete ulaşabilirsiniz.
  • Timesheet

    Timesheet uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca proje ve zaman yönetimi gerçekleştirebilirsiniz.
  • PayPal Here

    PayPal Here uygulaması ile gittiğiniz her yerde PayPal ödemeleri alabilirsiniz
  • Harcamalarım

    Kişisel harcamalarınızı takip etmeniz gerektiğine inanıyorsanız Harcamalarım uygulamasını Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabilirsiniz.
  • OYAK Mobil

    OYAK için hazırlanmış olan resmi Android uygulaması ile ihtiyaç duyduğunuz tüm işlemlere ulaşabilirsiniz.