Fat Baby Galaxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Fat Baby Galaxy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Fat Baby Galaxy içerisinde bolca renk ve civcivli aksiyon sahneleri barındıran bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon platform oyunu olan Fat Baby Galaxy'de farklı gezegenler, değişik yer çekimi koşulları, garip uzaylı yaratıklar ve göz alıcı mekanlar bizi bekliyor. Oyunumuzun ana kahramanı ise lömbür lömbür yağlarına rağmen hoplayıp zıplamakta sıkıntı yyaşamayan, havaya zıpladıktan sonra büyük popsuyla düşmanlarının üzerine bir gülle gibi inebilen şişman bir kahraman. Kahramanımız galakside uzaylılarla savaşırken biz ona yardımcı oluyoruz ve eğlenceli bir maceraya atılıyoruz.

Fat Baby Galaxy'de hem savaşıp hem de önümüze gelen engelleri klasik bir platform oyununda olduğu gibi aşmaya çalışmaktayız. Kahramanımız kimi zaman bir samuray gibi kılıç, kimi zaman bir büyücü gibi sihirli bir asa, kimi zaman da bir Yıldız Savaşları kahramanı gibi lazer silahları kullanabiliyor. Ayrıca jetpack, havada giden kaykaylar, pogo çubukları, buz matkapları gibi araçlara binebiliyor ve bir mancınıktan veya trambolinden kendini fırlatarak engelleri aşabiliyor.

Volkanlar, kemiklerle dolu mezarlıklar, astroid zincirleri, ormanlık alanlar, uzay istasyonları ve kara delikler gibi mekanlar oyunda ziyaret edeceğimiz yerler arasında. Fat Baby Galaxy güzel grafiklere ve aksiyonun bir an bile durulmadığı bir oyun yapısına sahip.

Can Erdil Şentürk

Fat Baby Galaxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Fat Baby Galaxy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Fat Baby Galaxy eğer klasik platform oyunlarından çok daha çeşitlilik gösteren bir oyun yapısına sahip bir platform oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Fat Baby Galaxy'de karşımıza alışık olmadığımız türden bir oyun kahramanı çıkıyor. Oyunlarda normalde kaslı veya fit vücutlu kahramanlar karşılarına çıkan düşmanları birer birer pataklarlar. Fakat Fat Baby Galaxy'de kahramanımız standartların üzerinde kiloya sahip olan, lömbür lömbür sallanan yağlarıyla bir çekirge gibi zıplamayı becerebilen bir kahraman. Bu kilolar aynı zamanda kahramanımızın en ölümcül silahlarından biri de olmayı başarabiliyor. Kahramanımız yükseklere zıpladıktan sonra altında kalan düşmanlar olacaklardan habersiz bir şekilde oyunda bizi bekliyorlar.

Fat Baby Galaxy klasik platform oyunu yapısını farklı türde aksiyon sahneleriyle birleştiriyor. Kahramanımız macerası boyunca farklı mekanları ziyaret edebiliyor. Bu mekanlarda bir samuraqy gibi kılıç kullanabiliyor, bir büyücü gibi sihirli asasını kullanabiliyor ve bir Yıldız Savaşları kahramanı gibilazer silahlarıyla ateş edebiliyor. Genel olarak 2 boyutlu olan oyunda ekranda yatay olarak ilerlerken engelleri aşmaya, çukurlara düşmemeye ve düşmanlarımızı yok etmeye çalışıyoruz. Bazen de tıpkı bir sonsuz koşu oyunu gibi Fat Baby Galaxy 3 boyutlu yapıya geçiyor ve kahramanımızın arkasından onu takip ederek düşmanlarımızla savaşıyoruz.

Fat Baby Galaxy içerisinde değişik yer çekimi koşulları, pogo çubukları, havada asılı giden kaykaylar, kendimizi fırlatabileceğimiz toplar ve mancınıklar, dev buz matkapları gibi çeşitli araçlar bizi bekliyor. Oyunun grafikleri gayet başarılı.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fat Hamster

    Fat Hamster, tembel ve şişman hamsterı silindir içinde koşturarak zayıflatmaya çalışacağınız bir Android aksiyon oyunudur.
  • The Baby In Yellow

    Eğlenceli bir bebek oyunu olan The Baby In Yellow ücretsiz olarak dağıtılıyor.
  • Fat Face

    Fat Face uygulaması ile portre fotoğraflarınıza kilo efekti ekleyebilirsiniz.
  • Fat No More

    Fat No More, fast foodla beslenen insanları sağlıklı günlerine döndürmeniz gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • Fat Princess: Piece of Cake

    Fat Princess: Piece of Cake tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve orijinal bir eşleştirme oyunudur.
  • Fat Pusher

    Fat Pusher Android oyununda engelleri aşarak platform sonuna ulaşmaya çalışıyorsunuz.
  • Fat To Buff

    Fat To Buff, zayıflamak için sizin koçluğunuzu tercih eden insanlara kilo verdirmeyi amaçlayan bir oyun.
  • Fit the Fat

    Fit The Fat Android işletim sistemi cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.