Fat No More

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Fat No More, fast foodla beslenen insanları sağlıklı günlerine döndürmeniz gereken eğlenceli bir Android oyunu.

Fat No More, Android telefon ve tabletinizde kafa yormadan keyifle oynayabileceğiniz bir beceri oyunu. Ücretsiz indirebileceğiniz ufak boyutlu oyunda fast food ürünlerini tüketmeyi seven insanları spor salonuna götürerek ideal kilolarına kavuşmalarına yardımcı oluyorsunuz. Hamburger, makarna, etle beslenen bu şişman insanları sağlıklı günlerine geri götürmek ise hiç kolay değil.

Fat No More, Fit the Fat oyununun oldukça geliştirilmiş hali diyebilirm. Temelde hedefiniz aynı olsa sonsuz bir oynanış sunmuyor ve her gün ayrı bir spor yapıyorsunuz. 40’dan fazla ideal kilolarına kavuşmayı bekleyen insanlara yardım ettiğiniz oyunda üç farklı egzersiz uygulayabiliyorsunuz. Koşu, ip atlama ve ağırlık kaldırma hareketlerini dozunda uygulayarak karakterlerin sağlıklı günlerine dönmesi için uğraş veriyorsunuz. Tabii ki karşınızda fast food ile beslenmeyi alışkanlık etmiş insanlar olduğundan işiniz son derece zor.

Orta kalitede görseller sunan oyunda her karakterin kilosu ve günlük egzersiz programı farklılık gösteriyor. Profilinizden ne kadar koşmanız, ağırlık kaldırmanız ve ip atlamanız gerektiğini ve hedefinize ne kadar yaklaştığınızı görebiliyorsunuz. Ayrıca diyet programı kapsamında her gün tüketmeniz gereken yiyecekler de gösteriliyor.

Oyunda ip atlama, koşu bandında koşma ve ağırlık kaldırma olmak üzere üç egzersiz yapabiliyorsunuz. Ancak bunların hepsi için ayrı kontrol sistemi kullanılmış. İp atlama için ekrana tek dokunmanız yeterli olurken, koşmak için ekranın hem sol hem de sağ tarafını kullanmanız gerekiyor. Tabii ki dengeyi sağlamanız ilerleyebilmeniz yani kilo kaybetmeye başlayabilmeniz açısından oldukça mühim.

Başarıyla tamamladığınız her egzersiz size artı puan kazandırıyor. Puanlarınızı daha iyi koşabilmek, daha dayanıklı olabilmek adına kendiniz için harcayabildiğiniz gibi yeni karakterlerle oynamak için de harcayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Fat No More

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Fat No More, zayıflamaya karar vermiş fast food canavarlarına yardımcı olduğumuz eğlenceli bir iPhone ve iPad oyunu.

Fat No More, fast food ürünleriyle beslenme sonucu oldukça şişmanlık karakterleri fit hale getirmeye çalıştığımız biraz zorlu ancak oldukça eğlenceli bir iPhone ve iPad oyunu ve de ücretsiz. Şeker, pizza ve hamburger gibi insan sağlığını tehlikeye atan yiyecekleri tüketen karakterlerimizi içerisinde bulundukları zor durumdan sadece biz kurtarabiliyoruz. 100+ kiloya ulaşmış sevimli karakterleri sağlıklı günlerine döndürmek ise başlı başına bir sorun.

Fit the Fat oyununa benzerliğiyle dikkat çeken beceri oyununda kilolarıyla sıkıntılı 40’dan fazla bay ve bayan karakter yer alıyor. Her bir karakterin vermesi gereken kilo ve diyet programı farklı. Sağlıklı beslenme destekli egzersiz programında üç seçeneğimiz var: İp atlama, koşma ve ağırlık kaldırma.

Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan Fat No More oyununda karakterimizin günbegün yapacağı sporu görebiliyor ve hedefine ne kadar yaklaştığını takip edebiliyoruz. Diyet programı her karakter için ayrı yazılmış. Kimisinde sıklıkla koşuyor, kimisinde ağırlık kaldırıyor, kimisinde de ip atlıyoruz. Üç egzersiz türünü de kafamıza göre yapamıyor, ideal kiloya kavuştuğumuzda bırakıyoruz.

Oyunun oynanışı ise çok zorlamıcak şekilde eğlenceli. Spor yaparken şekilden şekile giren karakterlerimizi kontrol etmek için basit dokunma hareketini kullanıyoruz. Lakin her hareket farklı oynama gerektiriyor. Örneğin; koşu bandında her iki ayağımızı da kontrol ederek dengeyi kurmamız gerekiyor.

Oyunda kazandığımız puanları farklı şekillerde harcayabiliyoruz. Zayııflama sürecinde biriktirdiğimiz puanları karakterimizin sporunu daha verimli şekilde yapmasını sağlayacak öğeler satın alabildiğimiz gibi yeni karakterlerin kilidini açmak için de kullanabiliyoruz.

Erkan Calp

Fat No More

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Fat No More, kilolarından şikayetçi karakterleri zayıflatmaya çalıştığınız eğlenceli ve ufak boyutlu bir Windows Phone oyunu.

Fat No More, fast food ile beslenme sonucunda 200 olmayı başaran karakterlerin spor salonuna gidip zayıflamalarını konu alan eğlenceli ve boş zamanlar için ideal bir Windows Phone oyunu. Windows Phone telefonunuzda ücretsiz indirip, küçük boyutlu olmasıyla fazla beklemeden oynayabileceğiniz beceri oyununda her karakterin diyet programı ve sporu farklı.

Windows Phone’da da resmi olarak karşımıza çıkan ender oyunlar arasında olan Fat No More, tam bir beceri oyunu. 40’dan fazla karakteri ip atlatma, koşturma ve ağırlık kaldırtma gibi aktiviteler yaptırarak eski sağlıklık oldukları günlere döndürmek için uğraş vereceğiniz oyunda işiniz oldukça zor.

Şeker, hamburger, pizza gibi fazlası oldukça zarar olan besinler tüketen bay ve bayan onlarca farklı karaktere yaptırdığınız spor sonsuz sürmüyor. Belirlediğiniz hedef kiloya ulaştığınızda oyun sonlanıyor. Sürekli aynı hareketlerin yapılmasını gerektiren ve oldukça uzun süren benzer oyunlar olduğu için özellikle belirtmek istedim.

Oyunda karakterlerle ip atlama, koşu bandında koşma ve ağırlık kaldırma olmak üzere toplam üç hareket yapabiliyorsunuz. Bu hareketleri ne kadar yapmanız gerektiği karakterin profilinde saklı. Profiline girdiğinizde günbegün uygulaması gereken diyet programını görebiliyorsunuz.

Orta halli görseller sunan oyunda basit gibi görünen ancak alışma gerektiren bir kontrol sistemi var. Her aktivitede kontrol sistemi ve dikkat etmemiz gereken nokta değişiyor. Bu noktada egzersize başlamadan önce ekrana odaklanmanız oldukça önemli.

Oyunda 40’dan fazla karakterle oynayabileceğinizden bahsettim. Oldukla ilginç tipler olan bu karakterlerin hepsi açık olarak gelmiyor. Egzersizlerinizi başarıyla tamamladığınız vakit profilinize eklenen altınlar yardımıyla diğer karakterleri açıyor ve başka karakterlerle zayıflama maceranıza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run & Don't get Fat!

    Run & Don't get Fat! herkesin keyifle oynayabileceği, epey zorlu bir beceri oyunu.
  • Fat Pusher

    Fat Pusher Android oyununda engelleri aşarak platform sonuna ulaşmaya çalışıyorsunuz.
  • Fit the Fat

    Fit The Fat Android işletim sistemi cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.
  • No More Tap

    No More Tap, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde rahatça çalışabilen bir tür tıklama oyunudur.
  • Pets No More: Air Hockey

    Pets No More: Air Hockey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir hokey oyunudur.
  • MARS No More

    MARS No More İndir (Android): Yerli yapım uzay savaş oyunu
  • Fat To Buff

    Fat To Buff, zayıflamak için sizin koçluğunuzu tercih eden insanlara kilo verdirmeyi amaçlayan bir oyun.
  • Fat Man Fitness

    Fat Man Fitness, oyun içerisindeki şişman ve sinirli karakteri oyunun sizi yönlendirdiği şekilde yöneterek zayıflatmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android oyunu.