Fatal Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

Fatal Fight, Kung Fu ustası Kai'nin intikam dolu mücadelesini konu alan bir mobil oyun.

Fatal Fight, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir dövüş oyunu ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Oyunda son derece sürükleyici bir hikayeye yer veriliyor. Olaylar uzun bir meditasyon sürecinden sonra yaşadığı yere dönen Kung Fu ustası Kai'nin köyünün nijalar tarafından yok edildiğini görüp intikam almaya karar vermesiyle başlıyor. Gölgeler Klanı'na mensup bu ninjalar Kai'nin tüm ailesini ve arkadaşlarını öldürmüşlerdir. Kai de, Beyaz Lotus Klanı'nın hayatta kalan son üyesi olarak tanrılara dua etmeye ve intikam gününün gelmesini beklemeye başlar.

Oyuna başlamamızla birlikte hesap günü de gelmiş oluyor. Kendimizi düşmanlarımızla şiddetli bir savaşın eşiğinde buluyoruz. Kontrolümüze verilen karakter dövüş tekniklerini son derece etkin bir şekilde kullanabiliyor. Rakiplerimizi yenmek için kullanabileceğimiz on farklı yetenek bulunuyor. Bu yeteneklerin her biri yıkıcı etkilere sahip. Bunları doğru bir zamanda kullanmak hayati bir öneme sahip. Aksi halde gücün büyük bir kısmı boşa gidebilir.

Fatal Fight'ta 50 bölüm bulunuyor. Bu bölümler 5 farklı mekana dağıtılmış bir şekilde sunuluyor. Dolayısıyla oyunda uzun süre oynansa bile bir tekdüzelik sezilmiyor. Hayatta kalma ve çoklu oyuncu modu olmak üzere iki farklı oyun moduna sahip olan Fatal Fight, dövüş oyunları oynamakyan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlar arasında.

Emircan Erdoğan

Fatal Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Fatal Fight'ta köyünü ve ailesini yok eden düşmanlara karşı koymaya çalışan bir kung-fu ustasının kontrolünü üstleniyoruz.

Fatal Fight, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir dövüş oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda farklı klanların birbirleri ile olan kanlı rekabeti yüzünden çöküşe uğrayan Fang Krallığı'nın hikayesine konuk oluyoruz.

Oyunda uzun süren kanlı savaşlar esnasında ailesi ve köyü yıkılan kung-fu ustası olan Kai'nin intikamını almaya çabalıyoruz. Dağlarda yaptığı medtasyon sürecinden sonra köyüne döndüğünde ölümden ve acıdan başka bir şey bulamayan Kai, tanrılara intakımını alma yolunda ona yardım etmeleri için dua ediyor ve yola koyuluyor.

Fatal Fight'ta mücadelemiz beş farklı mekanda geçiyor. Bu mekanların hepsi özgün tasarımlara ve benzersiz atmosferlere sahip. Her mekanda 10 bölüm mevcut. Toplamda, zorluk seviyesi git gide artan 50 bölümde mücadele etmemiz gerekiyor.

Fatal Fight'ta iki farklı mod bulunuyor. Bunlardan biri multiplayer modu diğeri ise hayatta kalma modu. Multiplayer modda arkadaşlarımıza karşı mücadele edebiliyoruz. Hayatta kalma modunda ise sınırsızca gelen rakiplere mümkün olduğunca karşı koymamız öngörülüyor.

Kaliteli bir fizik motoruna ve üst düzey görsellere sahip olan Fata Fight, dövüş oyunu deneyimini akıcı bir hikaye eşliğinde yaşamak isteyenlerin denemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fatal Fury

    Fatal Fury, Android telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz dövüş oyunları arasında.
  • Fatal Raid

  • Stick Fight APK

    Stick Fight The Game PC'de popüler çöp adam dövüş oyunu ve şimdi mobilde! Stick Fight APK, popüler online dövüş oyunları arasında.
  • Knights Fight: Medieval Arena

    Knights Fight: Medieval Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • MARVEL Future Fight

    MARVEL Future Fight ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunudur
  • Endless Boss Fight

    Endless Boss Fight, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz robotlu bir aksiyon oyunudur.
  • Rody Fight

    Rody Fight, suçluları temizlediğiniz aksiyon yüklü Android oyunu.
  • Rush Fight

    Rush Fight, durmadan dövüştüğümüz aksiyon yüklü bir Android oyunu.