Fax Burner

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.6/5 ZİYARETÇİ
15,797 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Fax Burner, Android cihazınızdan faks göndermek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Fax Burner, faks makinesine ihtiyaç duymadan doğrudan Android cihazınızdan faks göndermek için kullanabileceğiniz ücretsiz ve ufak boyutlu bir uygulama. Kayıt olarak kullanmaya başlayabileceğiniz faks uygulaması Türkçe dil desteği sunmuyor ancak son derece pratik.

Faks çekmeniz gerektiğinde tek dokunuşla tarafınıza gönderilen 24 saate kadar geçerli ücretsiz bir faks numarası gönderiliyor. Karşı taraftan faksı aldığınızda bildirim geliyor ve faks hem telefonunuzda saklanıyor, hem de bir kopyası e-posta adresinize gönderiliyor. Daha hızlı faks göndermeniz gerektiğinde de PDF dosyasını içeren e-postanızı alıcının faks numarasıyla birlikte Fax Burner’ın kendi e-posta adresine gönderiyorsunuz. Şirket sizin yerinize faksınızı gönderiyor.

Uygulamanın ücretsiz sürümünde kısıtlamaların bulunması hoş olmamış. Aylık en fazla 25 faks sayfası alabiliyorsunuz ve toplam 5 sayfa gönderebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Fax Burner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
2,191 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Fax Burner, iPhone ve iPad'inizden faks gönderip almanıza izin veren ücretsiz bir uygulama.

Fax Burner, iPhone ve iPad’leri faks makinesine çeviren ücretsiz uygulamalar arasında. Faks makinesine gereksinim duymadan doğrudan iOS cihazlarınızdan kolay ve hızlı şekilde faks gönderip alabileceğiniz uygulamayı kısa bir kayıt işleminden sonra kullanabiliyorsunuz.

Günümüzde hala faks çekmemizi isteyen firmalar bulunmakta ve çok sık olmasa da faks göndermemiz gerektiğinde faks makinesi aramakla uğraşıyor veya evimizde varsa istemeyerek faks makinesine yöneliyoruz. Oysa ki sadece telefonumuzu kullanarak ta faks göndermemiz mümkün. Fax Burner bu iş hazırlanmış onlarca uygulamadan biri ve kısıtlamalı da olsa (aylık 5 faks gönderme, 25 faks alma) ücretsiz olarak indirip kullanabiliyoruz.

Yazdırma ile uğraşmadan dokümanları imzalama, formları doldurma ve fakslama kolaylığı sunan uygulamanın Dropbox ve mail uygulamasıyla entegre çalıştığını da belirtmek gerek. Faks geldiğinde anlık olarak bildiren Fax Burner’ın aylık faks gönderme/alma limiti olmasaydı eksiksiz bir faks uygulaması diyebilirdik.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Burner

    Burner uygulaması, Android akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir sahte telefon numarası üretme uygulaması olarak karşımıza çıktı.
  • After Burner Climax

    SEGA, uçak savaş oyunu ile bizlerle
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama