FC Barcelona Ultimate Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

FC Barcelona Ultimate Rush, Barça'nın Android platformuna çıkan resmi mobil oyunu.

FC Barcelona Ultimate Rush, dünyanın en değerli takımları arasında yer alan Barcelona ya da Barça’nın resmi mobil oyunu. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda Arda Turan, Messi, Neymar başta olmak üzere takımın öne çıkan oyuncularının yerine geçerek Barcelona şehrinden çalınan anıtların peşine düşüyoruz.

Barcelona’nın Android platformuna çıkan resmi oyunu sonsuz koşu türünde hazırlanmış. Takımın en iyi oyuncularının yerine geçerek şehirde durmadan koşuşturuyoruz. Önümüze çıkan engelleri çevikliğimizi kullanarak veya şut çekerek aşıyoruz ancak her oyuncunun özel bir hareketi var ve güçlendiriciler yardımıyla daha yükseğe zıplama, daha hızlı koşma ve daha zor sakatlanma gibi ekstralar kazanabiliyoruz. Oyuncuların hareketinden bahsetmişken Arda Turan oyunda “adrenalin canavarı” olarak yer alıyor ve altınınızı kullanarak ücretsiz açabiliyoruz.

Barcelona şehrinin önemli yerlerinin ve takımın birbirinden değerli oyuncularının birebir kopyası oluşturulduğundan oldukça kaliteli görseller sunan oyunun Türkçe olması da ayrı bir güzel olmuş.

Erkan Calp

FC Barcelona Ultimate Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

FC Barcelona Ultimate Rush, Barça'nın iOS platformuna çıkardığı resmi mobil oyunu.

FC Barcelona Ultimate Rush, dünyanın en değerli kulüpleri listesinde üst sıralarda olan Barça’nın iOS platformuna çıkardığı resmi mobil oyunu. Arda Turan’ın da yer aldığı oyunda takımın oyuncularının yanı sıra Barcelona şehri de harika modellenmiş. Sonsuz koşu türünde oyunlardan keyif alıyorsanız indirip göz atın derim.

Kulübün resmi mobil oyununda Arda Turan, Neymar, Messi, Suarez ve diğer ünlü isimlerin yerine geçerek şehirden çalınan anıtların peşine düşüyoruz ki zaten çizgi roman stilinde hazırlanan giriş animasyonunda şehirde neden bulunduğumuz gösteriliyor. Hikayenin bitimiyle beraber bitmek bilmeyen koşuşturmaca başlıyor.

Kulübün birbirinden değerli oyuncularından dilediğimizi oyun esnasında kazandığımız altınlarla açabiliyoruz. Her oyuncunun özel yeteneği farklı ve güçlendiriciler alarak hızlanma, dayanıklılık, zıplama gibi yeteneklerini iyileştirebiliyor. Bu arada oynanabilir oyuncular arasında olan Arda Turan’a “adrenalin canavarı” unvanı verilmiş. Yeri gelmişken oyunun Türkçe dil desteğinin olduğunu da belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FC Barcelona Official App

    FC Barcelona Official App, Barcelona kulübü için hazırlanarak Android telefon ve tablet sahiplerine sunulan resmi uygulama.
  • Mars Rush

    Mars Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Rush Fight

    Rush Fight, durmadan dövüştüğümüz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Shadow Bug Rush

    Shadow Bug Rush, karanlık temalı aksiyon yüklü platform oyunu.
  • ONE PIECE Bounty Rush

    ONE PIECE Bounty Rush, çok oyunculu gerçek zamanlı savaş aksiyon oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Soul Rush

    Soul Rush, yolunuza çıkıp sizi engellemeye çalışan her şeyi yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Berry Rush APK

    Android cihazlarda oynanabilir olan Berry Rush APK, kapsamlı içerikleriyle birlikte mükemmel bir sonsuz koşu oyunudur.