Fenerbahçe Ülker Stadyumu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

Fenerbahçe Ülker Stadyumu, Türkiye'nin ilk stadyum uygulaması olarak öne çıkıyor.

Fenerbahçe Ülker Stadyumu, Türk Telekom’un Fenerbahçe taraftarlarını bir araya getiren uygulaması Fenerbahçe SK resmi mobil uygulamasından sonra karşımıza çıkıyor.

Türkiye’nin ilk stadyum uygulaması olma özelliğini taşıyan Fenerbahçe Ülker Stadyumu uygulaması taraftarların stat atmosferini, çoşkusunu dledikleri yerden diledikleri an yaşamalarına imkan tanıyor. Android telefonunuza ücretsiz indirip doğrudan kullanabileceğiniz uygulamada maçlara ilişkin ödüllü soru cevap yarışmaları, tezahürat paylaşımları (maç havasını yansıtan enfes görselleri maça gelemeyenler için paylaşabiliyorsunuz) maça özel hazırlanan dijital koreografiler bulunuyor. Metin ve görsel paylaşımında bulunarak takımınıza destek vermeniz de mümkün.

Fenerbahçe’ye gönül verenlere özel iletişim platformu sunan Ülker Stadyum uygulamasını indirip Fenerbahçe SK’nın yanına kesinlikle almalısınız.

Erkan Calp

Fenerbahçe Ülker Stadyumu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Fenerbahçe Ülker Stadyumu, Türk Telekom'un desteğiyle hazırlanan Türkiye'nin ilk stadyum uygulaması.

Fenerbahçe Ülker Stadyumu, Türkiye’nin ilk stadyum uygulaması olmasıyla öne çıkıyor. iPhone’unuza ücretsiz indirip profilinizi oluşturarak kullanabileceğiniz uygulamada metin ve görsel paylaşımında bulunarak takımınıza bağlılığınızı göstermekten uygulama üzerinden yapılan dijital kareografilerle etkileşimli oyunlara katılmaya stat atmosferini her an her yerden yaşamanız için her şey mevcut.

Türk Telekom’un Fenerbahçe taraftarlarına özel hazırladığı Fenerbahçe SK uygulamasından çıkardığı ilk stadyum uygulaması Fenerbahçe Ülker Stadyumu, Fenerbahçe’ye gönül verenlere özel bir iletişim platformu sunuyor. Taraftar olarak maç anında ödüllü soru cevap yarışmaları ve tribünler arası yarışmalara katılabiliyor, tezahürat paylaşımlarında bulunabiliyor, maç atmosferini maça gelmeyenlerle paylaşabiliyorsunuz.

Maça gelemeyenlerin o çoşkulu atmosferi yaşamaları için hazırlanmış uygulamanın ilerleyen sürümünde desibel metreyle tezahürat ses ölçümü, stadyum içinde bulunan 200’ü aşkın dijital ekranda yazı ve görsel olarak paylaşımda bulunmak mümkün olacakmış. Fenerbahçe’nin hiçbir maçını kaçırmıyorsanız bu uygulamayı kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fenerbahçe SK

    Fenerbahçe SK, Fenerbahçe Spor Kulübü resmi Android uygulaması.
  • Mohikan APK

    Mohikan uygulaması (Android APK), Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi taraftar uygulamasıdır. Destek için Mohikan Fenerbahçe uygulamasını telefonunuza indirin.
  • Fenerbahçe

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Fenerbahçe uygulamasıdır.
  • Andro Fenerbahçe Haber

    Fenerbahçe ile ilgili son haberlere Android işletim sistemine sahip telefonlarınızdan veya tabletlerinizden ulaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • Vodafone Arena

    Vodafone Arena uygulaması ile Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu hakkında her şey Android cihazınızda.
  • Fubo Rolls APK

    Fubo Rolls, Fenerbahçe'nin yeni mobil oyunu. Fubo Rolls, APK veya Google Play'den indirilebilir.
  • GollerCepte 1907

    GollerCepte 1907 uygulaması ile Fenerbahçe futbol, basketbol ve voleybol takımlarının maçlarını takip edebilir, spor haberlerini okuyabilirsiniz.
  • SuperFB

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Fenerbahçe Takım uygulamasıdır.