Fidget Spinner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
703 TOPLAM İNDİRME

Fidget Spinner (Finger Spinner), Android telefonunuzda oynayabileceğiniz stres çarkı oyunu.

Fidget Spinner (Finger Spinner), gençlerin elinden düşürmediği stres çarkını mobil oyun olarak karşımıza çıkarıyor. Stres çarkının stresi gerçekten alıp almadığı tartışılır ancak oyunun stres seviyesini yükselttiğini söyleyebilirim. Çarkın sürekli dönmesini sağlamak epey zor.

Stres aldığı söylenen ancak kullananların ne işe yaradığını çözemediği stres çarkının mobil oyun halline getirilmiş hali Ketchapp’ın imzasıyla Android platformunda ücretsiz yerini alıyor. 

Stres çarkını telefonda da aynı şekilde döndürüyorsunuz. Kaydırmayı ne kadar seri yaparsanız o kadar fazla puan topluyorsunuz. Çarkın ne kadar hızda döndüğü, dönüş sayısı, level atlamanız için gereken çevirme sayısını çarkın hemen üstünde görebiliyorsunuz. Yeterince hızlı çevirirseniz yeni stres çarklarına sahip oluyorsunuz.

Erkan Calp

Fidget Spinner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Fidget Spinner (Finger Spinner), iPhone ve iPad'de oynanabilen stres çarkı oyunu.

Fidget Spinner, stres aldığı söylenen ancak gençlerin anlam veremediği stres çarkını mobil oyun haline dönüştürüyor. Ketchapp’ın olmasıyla iOS platformunda öne çıkan beceri oyununda stres çarklarını gerçekte olduğu gibi olabildiğince hızlı çevirerek şov yapıyorsunuz.

Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan Finger Spinner, bildiğimiz stres çarklarını karşımıza çıkarıyor. Klasik döndürme hareketiyle stres çarklarını kendinizi yaralamadan döndürüyorsunuz. Ne kadar hızlı tur attırırsanız o kadar yüksek puan veriliyor. En fazla 5 döndürme hakkınız var. Stres çarkının durmasıyla da oyun sonlanıyor haliyle. Her döndürme yeni bir stres çarkına sahip olma olasılığınızı artırıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spinner: The Game

    Elektronik müzik ve renk cümbüşünün eksik olmadığı bağımsız bir beceri oyunu arayanlara Spinner ideal bir seçim.
  • Spinner Knight

    Spinner Knight, dövüşçü karakteriniz ile birlikte etrafınızı saran düşmanları püskürtmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Fidget Toys Trading

    Fidget Toys Trading, Android telefonlar için geliştirilmiş, kendi has özellikleri olan bir tür takas oyunu olarak ön plana çıkmaktadır.
  • Shakes Fidget

    Gerçek zamanlı RYO oyunu oynayacağız.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.