Fieldrunners 2

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,579 TOPLAM İNDİRME
297 MB DOSYA BOYUTU

Fieldrunners 2, strateji, aksiyon, bulmaca ve kule savunma oyunlarının karışımı olarak Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir oyundur.

Fieldrunners 2, dünyayı korumaya çalışacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunudur. Biraz strateji, biraz aksiyon, biraz kule savunması ve birazda bulmaca oyunlarından birer parça bulunan oyundaki amacınız dünyanızı düşmanlardan korumak. Dünyayı başarılı bir şekilde koruyabilmek için savunma binaları inşa etmelisiniz.

Dalgalar halinde gelen düşmanlara karşı ölümcül silahlar, kahramanlar, hava saldırıları ve mayınlar kullanabilirsiniz. Fakat son teknoloji silahlara sahip olan ordunuz ve cephaneniz ile düşmanlarınızı yok etme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Özellikler:

  • Onlarca farklı bölüm
  • 20 Özel ve geliştirilebilir silah
  • Tünel ve köprü inşa etme
  • Farklı saldırı mekanizmalarına sahip kuleler
  • Dinamik, gerçekçi ve etkileyici oynanış
  • Hava saldırıları, mayınlar ve ölümcül silahlar

Bu tür savaş ve savunma türü oyunları seviyorsanız, Fieldrunners 2 kesinlikle en sevdiğiniz oyunlardan biri haline gelecektir. Oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olmak için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

Fieldrunners 2

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
437 TOPLAM İNDİRME
57.2 MB DOSYA BOYUTU

Fieldrunners 2, savaş ve strateji oyunlarını sevenlerin beğenerek heyecan içerisinde oynayacağını başarılı ve eğlenceli bir iOS oyunudur.

Fieldrunners 2, içerisinde savaş, aksiyon, bulmaca ve savunma gibi farklı tür oyunlardan birer parça barındıran ve heyecanlı bir oynanışa sahip iOS oyunudur.

Ücretli olmasına rağmen verdiğiniz paranın karşılığını alabileceğiniz oyundaki amacınız, içerisinde bulunduğunuz dünyayı, saldırıya geçen düşmanlardan kurtarmak.

Oyun içerisinde düşmanlarınızı yok etmek için öncelikle farklı saldırı yeteneklerine sahip savunma kuleleri inşa etmelisiniz. Son teknoloji silahlar ile donatılmış ordunuz ve cephanenizi kullanarak dalgalar halinde gelen düşmanları yok ederek bölümleri bitirmelisiniz. Düşmanlarınızın yoluna bombalar ve mayınlar yerleştirebilir hatta yetersiz gelmesi halinde hava saldırıları düzenleyebilirsiniz.

Gerçekçi ve dinamik oyun yapısına etkileyici grafikler eklenince, saatlerce oynayabileceğiniz heyecanlı bir oyun ortaya çıkmış.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynamak için savaş ve strateji oyunu arıyorsanız Fieldrunner 2'yi mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fieldrunners Attack

    Gerçek oyuncular ile savaşlara katılacağız.
  • Gunslugs 2

    Gunslugs 2, 2 boyutlu bir aksiyon oyunudur
  • Reckless Getaway 2 APK

    Reckless Getaway 2 APK, Pixelbite’ın yapımcılığını üstlendiği bir aksiyon oyunu.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Metal Soldiers 2

    Metal Soldiers 2, Rambo gibi savaştığınız aksiyon platform oyunu.
  • Minigore 2: Zombies

    Minigore 2: Zombies yüksek kaliteye sahip bir aksiyon oyunudur
  • Naught 2

    Naught 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gizemler ve bulmacalarla dolu bir aksiyon oyunudur.