Fieldrunners Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek oyuncular ile savaşlara katılacağız.

Mobil platformun başarılı oyunları arasında yer alan Fieldrunners Attack bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkmıştı.

Rekabet dolu bir oynanış atmosferine sahip olan oyun ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda yayınlandı. 60’dan fazla farklı bölümün ve kampanyanın yer aldığı oyunda taktiksel ve gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız. Tüm dünyada 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Fieldrunners Attack farklı temalara sahip. Oyuncular bazen kış temasında bazen de yaz temasında gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarına katılacaklar.

Ücretsiz olarak yayınlanan yapım iki farklı platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor. Kaliteli grafiklerin ve zengin içeriğin yer aldığı oyunda birliklerimizi geliştirecek, tanklar üretecek ve rakiplerimizin yerleşim yerlerine saldıracağız. Gerçek zamanlı olarak oynanan yapımda oyuncular mesajlaşabilecek ve taktiksel kararlar alabilecekler. Buna ek olarak oyun içerisinde farklı karakterler de yer alacak. Dileyen oyuncular hemen mobil strateji oyununu indirebilir ve oyunun tadını çıkarabilirler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Fieldrunners Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
275.4 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek oyuncular ile savaşlara katılacağız.

Subatomic Studios, LLC tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan Fieldrunners Attack mobil strateji oyunları arasında yer alıyor.

Kaliteli yapısı ile mobil platformda oyunculara sürükleyici bir strateji dünyası sunan yapımda oyuncular rengarenk içerikler ile karşı karşıya gelecekler. 60’dan fazla farklı bölümün ve kampanyanın yer aldığı oyunda oyuncular birliklerini yetiştirecek, tanklar üretecek ve gerçek zamanlı olarak rakip oyunculara saldıracaklar. Dünyanın farklı noktalarından oyunculara sahip olan yapımda rekabet ve aksiyon yüklü sahneler karşımıza çıkacak.

Renkli içeriklerin yer aldığı oyunda seviye sistemi yer alıyor. Oyuncular seviyelerini yükselttikçe daha güçlü rakipler ile karşı karşıya gelecekler. Oyundaki dengeleme sistemi ile oyuncular seviyelerine uygun rakipler ile eşleşecek ve strateji savaşları yapacaklar. İki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, Google Play’de 4.5 gibi bir inceleme puanı alan yapım, ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Double Head Shark Attack

    Ölümcül köpek balıklarını yöneterek avlanabileceğiniz ve farklı köpek balıkları ile dövüşebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.
  • Fieldrunners 2

    Fieldrunners 2, strateji, aksiyon, bulmaca ve kule savunma oyunlarının karışımı olarak Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir oyundur.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.