FIGHTBACK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,664 TOPLAM İNDİRME

FIGHTBACK atari oyunlarını hatırlatan bir dövüş oyunudur

FIGHTBACK eğer aksiyon oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek güzel grafiklere sahip bir dövüş oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz FIGHTBACK'te kanunun olmadığı bir yerde mücadele veren bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımızın kızkardeşi kanuna meydan okuyan serseriler tarafından kaçırılmıştır ve kanun kahramanımızın kızkardeşini kurtarmakta yetersiz kalmıştır. Kahramanımızda bu nedenden ötürü adaleti kendi sağlamak zorunda kalıyor ve "adaletin olmadığı yerde sadece intikam olabilir" felsefesiyle yola çıkıyor.

FIGHTBACK oyun yapısı olarak klasik atari oyunlarından olan Final Fight'a benzeyen bir yapıya sahip. Kahramanımız ekranda yatay olarak ilerlerken karşısına çıkan serserilerle çarpışarak yoluna devam ediyor. Oyunun dövüş sistemi dokunmatik kontrollere özel olarak optimize edilmiş. Savaşmak için yumruk ve tekmelerimizi kullanırken kombolar yapabiliyoruz. Ayrıca yolumuza çıkan silahları kullanarak geçici olarak saldırı gücümüzü artırabiliyoruz.

FIGHTBACK oyunda yönettiğimiz kahramanı dövmeler, silahlar ve diğer ekipmanlarla kişiselleştirebilme imkanı vermekte. Yüksek grafik kalitesi sunan FIGHTBACK başarılı bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

FIGHTBACK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
350 TOPLAM İNDİRME

FIGHTBACK sürükleyici ve testosteron dolu, bir bacı kurtarma-aksiyon oyunudur.

FIGHTBACK eğer 90'lı yıllarda Cadillac and Dinosaurs veya Final Fight gibi klasik aksiyon oyunlarını oynadıysanız yabancılık çekmeyeceğiniz bir mobil dövüş oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan FIGHTBACK'te kızkardeşi serseriler tarafından kaçırılan bir kahramanı yönetiyoruz. "Adaletin olmadığı yerde intikam vardır" felsefeesini benimsemiş olan kahramanımız kızkardeşini kurtarabilmek için serserilerin peşine düşer ve adaleti kendi sağlamak için tehlikeli bir maceraya atılır.

FIGHTBACK Final Fight ve Cadillac and Dinosaurs tarzı retro oyunların oynanış yapısını yeni nesil grafiklerle ve dokunmatik kontrollerle başarılı bir şekilde buluşturan bir oyun. FIGHTBACK'te ekranda yatay olarak ilerlerken karşımıza çıkan düşmanlarla dövüşmekteyiz. Dövüşler esnasında yapacağımız kombolarda tekmelerimizi ve yumruklarımızı kullanmaktayız. Bunun yanında zaman zaman çeşitli silahları da kullanabiliyoruz. Oyunun kontrollerinde ise ekrana dokunmaktayız veya parmağımızı ekranda sürükleyerek belli hareketleri gerçekleştirmekteyiz.

FIGHTBACK bolca aksiyonu kaliteli grafiklerle ve eğlenceli bir oynanışla birleştiren başarılı bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu