FileFort

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
205 TOPLAM İNDİRME
0.4 MB DOSYA BOYUTU

FileFort, sizin için kritik olan verileri her tür depolama aygıtı ve bazı web siteleri üzerine yedeklemenize olanak sağlayan kullanışlı bir programdır.

FileFort, sizin için önemli olan tüm verileri otomatik olarak CD, DVD, Blu-Ray, çıkarılabilir disk, usb bellek ve FTP sunucuları gibi her tür depolama aygıtı üzerine yedeklemenize olanak sağlayan kolay kullanımlı ve kullanışlı bir yedekleme programıdır.

Özellikle işinizle ilgili üzerinde çalıştığınız önemli dosyalarınız varsa işinizi kesinlikle şansa bırakmamalı ve mutlaka bir yedekleme programını kullanmalısınız. Bu noktada aradığınız yedekleme çözümünü sizlere FileFort sunabilir.

FileFort kurulum yardımcısı sayesinde ayarlarınızı yapılandırdıktan sonra dosyalarınızın başına herhangi bir şey gelecek mi endişesini ortadan kaldırabilirsiniz. Çünkü program sizin belirlemiş olduğunuz ayarlar doğrultusunda otomatik olarak tüm önemli dosyalarınızın yedeğini sizin için alacaktır.

Almış olduğunuz yedek dosyaları üzerinde sizlere tam kontrol sağlayan FileFort sayesinde dosyalarınızı otomatik olarak veya elle belirlemiş olduğunuz bir konuma yedekleyebilirsiniz.

Ayrıca isteğiniz tarihe ve saate zamanlayabileceğiniz yedekleme görevleri sayesinde belirli aralıklarla otomatik olarak yedek alma şansına da sahipsiniz.

Dropbox, Amazon S3, Google Drive gibi dosya depolama servislerini de destekleyen FileFort, yedeklerinizi doğrudan bu servisler üzerine almanıza da olanak tanımaktadır.

Gelişmiş özelliklere sahip bir yedekleme programına ihtiyacınız varsa çok düşünmeden FileFort'u indirerek bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Backup Pro

    Kolay ve güçlü yedekleme çözümü isteyenlere!
  • Coolmuster Android Assistant

    Coolmuster Android Assistant ile Android telefon yedekleme ve geri yükleme çok kolay! Android telefon yedekleme programı PC içindir.
  • Ashampoo Backup

    Tüm disk bölümlerini kolaylıkla yedekleyin ve geri yükleyin.
  • Yedek Servisi

    Yedek Servisi; Manuel, otomatik yedekleme, yedekleri geri alma ve Interbase yedekleme bölümü ile AKINSOFT Yedekleme Servisi artık yedeklerinizi alırken ya da yedeklerinizi geri alırken sadece bir tuşla işlem yapmanızı sağlıyor.
  • AOMEI Backupper Network

    Yedekleme yönetim çözümü
  • Auto Backup Software

    Auto Backup Software el ile ya da otomatik olarak yedekleme yapmak iin tasarlanm bir veri yedekleme yazlmdr
  • MiniTool ShadowMaker Free

    Verilerinizi güvende tutmak adına profesyonel yedekleme çözümü.
  • FBackup

    FBackup otomatik yedekleme seçeneği sunan, ücretsiz ve Türkçe dil desteğine sahip bir dosya yedekleme programıdır.