Filli Boya Kataloglar

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,152 TOPLAM İNDİRME

Android kullanıcıları için hazırlanmış olan bu ücretsiz uygulama sayesinde Filli Boya renk kartelalarına ulaşabilirsiniz.

Filli Boya Kataloglar uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında ücretsiz olarak kullanabilecekleri bir renk kartelası uygulaması olarak karşımıza çıktı. Uygulamanın kolay kullanılır yapısı sayesinde evlerinizde kullanmak istediğiniz boya renklerine çok daha kolay bir şekilde karar verebiliyorsunuz.

Uygulamanın iOS versiyonunda renklerin ev içerisinde uygulanmış fotoğraflarına ulaşma imkanınız olduğu halde maalesef aynısını Android versiyonunda bulamadık. Dolayısıyla bu sürümde ötekine göre bariz bir eksikliğin olduğunu belirtmek gerek.

Ancak 2013-2014 sezonu için Filli Boya'nın sunduğu tüm renk seçeneklerini kartela üzerinde sorunsuz bir şekilde görebildiğiniz için uygulamadan faydalanırken bir problemle karşılaşmayacağınıza inanıyorum.

Hem iç hem de dış cephe uygulamalarında kullanılan renkleri barındıran uygulama, renklerin adları ve kullanmanız gereken kodları da size aktarıyor. Eğer inşaat işleriyle uğraşıyor ya da evinizin rengini yenilemek istiyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Filli Boya Kataloglar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME

Filli Boya Kataloglar uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan ücretsiz olarak boya kartelalarını inceleyebilirsiniz.

Filli Boya Kataloglar uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir renk katalogu uygulaması olarak yayınlanmış durumda ve ücretsiz olarak sunuluyor. Her geçen gün kullandığımız pek çok aracın dijitale geçtiğini dikkate alırsak boya kartelalarının da iOS ortamında bizlerle buluşması tabii ki pek garip karşılanmamalı.

Uygulamanın arayüzü çok kolay kullanılır ve anlaşılır bir şekilde hazırlanmış. İçerisinde bulunan renk seçenekleri de oldukça bol ve böylece hiç zorlanmadan hangi rengi tercih etmek istediğinize karar verebiliyorsunuz.

Uygulamada sadece renkleri görmüyor, aynı zamanda onların evin farklı bölümlerinde uygulanmış hallerini de fotoğraflar üzerinde inceleyebiliyorsunuz. Bu imkan sayesinde her zaman karteladaki renklerin gerçek hayatta istendiği gibi olmaması sorununun da üstesinden gelmek mümkün oluyor.

Çalışırken herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymayan Filli Boya Kataloglar uygulaması, ayrıca performans veya pil tüketimi açısından da oldukça güzel değerlere sahip. Bu nedenle Filli Boya renklerini kartelalar ile incelemek isteyen kullanıcıların iOS cihazlarında mutlaka bulundurmaları gereken uygulamalardan birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mimar Benim

    Filli Boya Mimar Benim uygulaması, ev ve ofisinizin duvarları için boya renk seçiminde yardımcı oluyor.
  • Filli Boya En Yakın Bayi

    Filli Boya En Yakın Bayi, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Marshall Visualizer

    Marshall Visualizer, artırılmış gerçeklik teknolojisini destekleyen, boya seçiminde size yardımcı olan bir mobil uygulamadır.
  • Boy Uzatma Koçu

    Boy Uzatma Koçu isimli bu uygulama sayesinde siz de uzun bir boya sahip olabilirsiniz.
  • Flick Champions VS: Paintball

    Boya tabancasını doldur ve diğer oyuncularla savaşa katıl.
  • Paint Pop 3D

    Rengarenk boya topları fırlatarak farklı desenlerde renk çarkları oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyunudur.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.