Final Countdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Final Countdown uygulamasında istediğiniz tarih ve saatler için geri sayım sayacı oluşturabilirsiniz.

Final Countdown uygulamasıyla Android cihazlarınızdan, sizin için önemli olan tarihler için geri sayım sayacı oluşturabilirsiniz.

Sevdiklerinizin doğum günü, tatil, buluşma günleri, seyahat tarihleriniz, konser, yıldönümleri vb. günleri hatırlamak ve ne kadar zaman kaldığını takip etmek istiyorsanız, geri sayım sayacı uygulamalarından yararlanabilirsiniz. Bu alanda benim de favorim olan Final Countdown uygulamasında, ihtiyacınız olan özellikleri fazlasıyla bulabileceğinizi düşünüyorum. Tarih ve saat seçimi yaptıktan sonra sayacınıza bir isim verdiğinizde gün, saat, dakika, saniye ve milisaniye cinsinden geri sayıma başlayan uygulamada, geri sayım ekranının görünümü dahil birçok kişiselleştirme seçeneği de sunuluyor.

Her sayaç için özelleştirilebilir arka plan görsellerini ister uygulamadan, isterseniz de kendi fotoğraf albümünüzden seçebilmenize izin veren uygulamada, geri sayım tamamlandığında hatırlatma bildirimleri de gönderiliyor. Çok düşük pil ve kaynak kullanan Final Countdown uygulamasında, sayacınızı sosyal medya hesaplarınızda ya da SMS yoluyla arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz de mümkün.

Volkan Yılmaz

Final Countdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Final Countdown uygulamasını kullanarak sizin için önemli olan tarihler için geri sayım sayacı kurabilirsiniz.

Final Countdown uygulamasıyla iOS cihazlarınızdan dilediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz bir geri sayım sayacı oluşturabiliyorsunuz.

Çeşitli özel zamanlarınız için geri sayım sayacı oluşturmanıza izin veren Final Countdown uygulamasında yıldönümleri, doğum günleri, tatil, konser, çekiliş, spor karşılaşmaları vb. özel günlerinize ne kadar zaman kaldığını anlık olarak takip edebilmeniz mümkün. Birden fazla sayaç oluşturabileceğiniz ve her birine isimler verebileceğiniz uygulamada, tarih ve saat seçimi yaptıktan sonra geri sayımı anlık olarak takip edebiliyorsunuz.

Sayaç görünümünü değiştirebilmeniz için çeşitli görünümler sunan Final Countdown uygulamasında, arka plan için de hazır görsellerden ya da kendi albümünüzden seçim yapabilirsiniz. Geri sayım tamamlandığında isterseniz hatırlatma uyarıları da gönderen Final Countdown uygulamasında widget seçenekleri de bulunuyor. Eğer siz de özel zamanlar için geri sayım sayacı oluşturmak istiyorsanız, Final Countdown uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Sayaç arka planı değiştirebilme
  • Sayaç görünümü değiştirme
  • Gün, saat, dakika, saniye ve milisaniye görünümü
  • Yinelenme durumunu ayarlama
  • Hatırlatma uyarıları
  • Widget seçeneği
  • Sayaçlara isim verme
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Countdown Widget

    Hayatınızdaki önemli olaylar için kullanabileceğiniz hatırlatma aracı olan Countdown Widget ile hiçbir doğum gününü, yıl dönümünü, düğünü ya da futbol karşılaşmasını kaçırmayacaksınız.
  • Wedding Countdown Widget

    Wedding Countdown Widget, Android telefon ve tabletleriniz üzerinden düğün tarihinize kalan gün sayısını görüntüleyebileceğiniz ufak, ücretsiz ve yararlı bir widget.
  • New Years Countdown to 2016

    New Years Countdown to 2016, yeni yıla sayılı saatler kala 2016'nın son dakikasına kadar geri sayım yapan eğlenceli ve yararlı bir Android kişiselleştirme uygulaması.
  • Christmas Countdown Free

    Android cihazlarınızda yılbaşına geri sayım yapabileceğiniz bir uygulamadır.
  • FINAL FANTASY VIII Remastered

    FINAL FANTASY VIII Remastered, Android Google Play'de! 1999'da çıkış yapan popüler oyunun yenilenen grafikleriyle karşımızda.
  • FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

    Square Enix'in beklenen rpg oyunu FINAL FANTASY XV mobilde!
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.