Final Drift Project

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME

Popüler ralli oyununun yapımcılarından yepyeni drift yarış oyunu

Final Drift Project, drift yarış severlerin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm araba yarışı oyunu. Android platformunda en çok oynanan iki ralli oyununun geliştiricileri tarafından hazırlanan yarış oyunu, drift odaklı 5 farklı kategori sunuyor. Klasik araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız indirin derim.

Görsel açıdan bir tık daha iyi olabilir dedirten drift yarışı oyununda arabalar da 5 kategoride karşınıza çıkıyor. B, A, S sınıf arabalar dışında ralli arabaları ve Formula araçlarını sürebiliyorsunuz. Pist olarak da şehir içi, liman ve havaalanı arasından seçim yapıyorsunuz. Diğer drift yarış oyunlarından farklı olarak şehir içinde özgürce yanlamak yerine görevleri tamamlayarak ilerliyorsunuz. Durak noktalarını takip edip hedefe ulaşmaya çalıştığınız Hotlap, mümkün olduğunca uzun süre yanlayarak puan topladığınız Drift, belirli yerlerde daire içinde yanladığınız Donuts modlardan sadece birkaçı.

Diğer yarış oyunları gibi yükseltme ve özelleştirme seçenekleri sunan Final Drift Project, kontrol noktasında sınıfta kalıyor. Eski stil büyük butonlarla drift bir yana aracın kontrolünü sağlamak oldukça güç. Kesinlikle yenilikçi kontrol sistemi tercih edilmeliydi.

Erkan Calp

Final Drift Project

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
992 MB DOSYA BOYUTU

En çok indirilen ralli oyunlarının yapımcılarından

Final Drift Project, drift odaklı araba yarışı oyunları arasından farklı görevler sunmasıyla ayrılıyor. Grafik kalitesine göre yüksek boyutlu olduğunu düşündüğüm drift yarış oyununda 5 farklı kategoriye ayrılan 18 etkileyici araba yer alıyor. Havaalanı, şehir içi, liman gibi drift yapmaya çok uygun yerlerde tozu dumana katıyoruz.

iPhone ve iPad’de oynanabilir ücretsiz, 1GB altı araba yarışı oyunu arıyorsanız, Final Drift Project’e bakmanızı isterim. Mobilde en çok indirilen ralli oyunları Pure Rally Racing ve M.U.D. Rally’nin geliştiricilerinin hazırladığı drift oyunu, başta da belirttiğim üzere görevler içermesiyle benzerlerinden ayrılıyor. Checkpoint takibi, puan toplama, tehlikeli yerlerde şov yapma, dairesel yanlama, yok etme gibi ilginç meydan okumalara katılıyoruz. Sınıflara ayrılan araçların da sayısı yeterli düzeyde.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu
  • Drift Hunters

    Özgürce yanlayın, asfaltı ağlatın.
  • Just Drift APK

    Just Drift APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir drift odaklı araba yarışı oyunu.
  • Drift Max City APK

    Drift Max City APK, yüksek performanslı arabalarla gerçekçi asfalt pistlerde yarıştığınız araba yarışı oyunu.
  • Redline: Drift

    Popüler drift yarışı oyunu