Final Fantasy 15

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
387 TOPLAM İNDİRME

Final Fantasy 15 fantastik hikayeye sahip açık dünya tabanlı bir RPG oyunudur

Final Fantasy 15 ilk önce oyun konsollarına özel olarak çıkış yapan açık dünya tabanlı RPG oyununun bilgisayar sürümü.

Final Fantasy XV Windows Edition adıyla PC platformuna gelen Final Fantasy XV'in konsol sürümleri büyük beğeni kazanmış, yüksek grafik kalitesini çılgın bir açık dünya ve eğlenceli bir oynanış ile birleştirmişti. Fakat bu oyunu çıktığı dönemde bilgisayarlarımızda oynayamamış, uzaktan seyretmekle kalmıştık. Final Fantasy XV PC'ye biraz geç geliyor; fakat bunu kapattıracak yeniliklere sahip olacak. 

Bilim kurguyu ve fantastik öğeleri birleştiren Final Fantasy XV'de kalabalık şehirleri ziyaret edebileceğimiz gibi şehir dışına çıkarak vahşi doğanın içinde maceraya atılabileceğiz. Doğada serbestçe gezen yaratıklar ve makinelerle yüzleşebilecek, beklenmedik sürprizlerle karşılaşabileceğiz. Final Fantasy XV bize çeşitli araçlarla ve bineklerle yolculuk etme imkanı da veriyor.

Final Fantasy 15'e can veren, Square Enix'in kendi geliştirdiği Luminous Engine adlı oyun motoru Final Fantasy PC sürümü için özel olarak yapılandırılıyor. Oyunun PC versiyonu 4K çözünürlüğün yanısıra 8K çözünürlüğü destekliyor, özel grafik ayarları sunarak görsel tecrübeyi bir adım öteye taşıyor.

Final Fantasy XV PC sürümü, orijinal oyunun yanısıra oyun için daha önceden yayınlanmış ücretsiz içerikleri ve ücretli indirilebilir içerikleri de kapsamakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE

    FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE ile efsane diriliyor. En iyi RPG’lerden biri olan Final Fantasy 7’nin remake versiyonunu bir an önce deneyimleyin.
  • WORLD OF FINAL FANTASY

    WORLD OF FINAL FANTASY göz alıcı üç boyutlu grafiklere sahip olan bir rol yapma oyunu
  • FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

    FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE ilk olarak konsollar için yayınlanan klasik RPG oyununun PC sürümü
  • MOBIUS FINAL FANTASY

    MOBIUS FINAL FANTASY bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn

    FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn, Final Fantasy evreninde geçen bir MMORPG oyunudur
  • Final Fantasy XV Demo

    Final Fantasy XV Demo, uzun yıllardır devam eden rol yapma serisi Final Fantasy'nin son oyunu için yayınlanan ücretsiz deneme sürümüdür.
  • FINAL FANTASY V

    FINAL FANTASY V, ünlü JRPG serisinin beşinci oyunu olarak fantastik rol yapma oyunları arasında başarılı bir oyundur.
  • Final Fantasy XV

    Final Fantasy XV, uzun yıllardır geliştirilen rol yapma serisinin konsollar ve Windows tabanlı bilgisayarlar için çıkan son yapımıdır.