FINAL FANTASY AWAKENING

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Square Enix Final Fantasy resmi lisanslı ARPG oyunu

FINAL FANTASY AWAKENING, Oasis Games tarafından geliştirilen Square Enix’den resmi lisanslı Final Fantasy mobil aksiyon oyunu. Mükemmel CG grafikler, orijinal Japonca dublaj, Orience dünyasında sürükleyici hikayesiyle Final Fantasy severlerin kalbini çalıyor.

FINAL FANTASY: TYPE-0, FINAL FANTASY: AGITO ile aynı hikayeye sahip, aralarında Eidolon, Odin, Shiva, İfrit’in de bulunduğu serinin bilinen karakterleriyle oynadığımız, yenilikçi kontrol sistemiyle her türlü aksiyona (hareket etme, saldırma, keşfetme) rahatça girdiğimiz, etkileyici bilgisayar grafiklerine sahip harika bir ARPG oyunu FINAL FANTASY UYANIŞ.

Orience dünyasında geçen oyunda her biri ayrı heyecan verici farklı birçok mod bulunuyor. Oyun dünyasını keşfe çıktığınız Aksiyon modu, dünyanın dört bir yanından oyuncularla savaştığınız Arena modu, tüm gücünüzü açığa çıkarmanızı isteyen Sınav modu, 9’a 9 sıralama mücadelesi üzerine kurulu Zirve tahtı, oynanabilir modlardan sadece birkaçı.

Erkan Calp

FINAL FANTASY AWAKENING

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Square Enix resmi lisanslı Final Fantasy mobil oyunu

FINAL FANTASY AWAKENING (UYANIŞ), Square Enix resmi lisanslı Final Fantasy mobil aksiyon oyunu. Oasis Games tarafından geliştirilen oyun, ARPG türünde. Final Fantasy oyununun mobil platformda fazla pahalı olduğunu düşünen oyuncular arasındaysanız ücretsiz hem de resmi alternatif. Popüler serinin öne çıkan karakterleri de bulunuyor. Hikaye ve oynanış da korunmuş.

Yüksek kalitede üç boyutlu sinema grafiklerle bizlerin karşılayan ARPG oyununda Chocobo ve Eidolon gibi serinin tanınan karakterleri de yer alıyor. FINAL FANTASY: TYPE-0, FINAL FANTASY: AGITO’yu oynadıysanız hikaye ve kontrol sistemi de tanıdık gelecektir. Klasik Final Fantasy oyun sistemiyle yeni oyun sisteminin birleştirilmesiyle oluşturulmuş göz alıcı bir aksiyon rol yapma oyunu bizlerle. Oyunda Eidolon Bahamut, Odin, Shiva, İfrit ve daha birçok karakter boss’ları yenmenizde yardımcı oluyor. Dünya genelinde oyuncularla mücadeleye girdiğiniz farklı birçok mod (aksiyon modu, arena, sınav modu, zirve tahtı) bulunuyor.

Orijinal Japonca dublaj ile bizleri karşılayan oyun, Final Fantasy hayranlarının yakından tanıdığı Orience dünyasında geçiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

    Square Enix'in beklenen rpg oyunu FINAL FANTASY XV mobilde!
  • MOBIUS FINAL FANTASY

    MOBIUS FINAL FANTASY mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • FINAL FANTASY Record Keeper

    FINAL FANTASY Record Keeper, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • DISSIDIA FINAL FANTASY OPERA OMNIA

    FINAL FANTASY serisinin efsanevi kahramanları ve kötü adamları bir araya geliyor.
  • Final Clash

    Final Clash: 3D Fantasy Game, Android cihazlarda oynanabilen, zorlu görevlerde mücadele etmek üzere kahramanlarınızı özenle seçeceğiniz bir tür rol yapma oyunudur.
  • NieR Re[in]carnation

    NieR Re[in]carnation, Square Enix'in Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir komut bazlı aksiyon rpg oyunu.
  • FINAL FANTASY VIII Remastered

    FINAL FANTASY VIII Remastered, Android Google Play'de! 1999'da çıkış yapan popüler oyunun yenilenen grafikleriyle karşımızda.
  • Pocket Fantasy

    Mücadele gücü yüksek bir rol oyunu