Final Kick VR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
466 TOPLAM İNDİRME

Final Kick VR, sanal gerçeklik gözlüğüyle oynayabileceğiniz ücretsiz futbol oyunu.

Final Kick VR, Google Cardboard gibi sanal gerçeklik gözlüğüyle oynayabileceğiniz bir futbol oyunu. İnternet bağlantısı olmadan da oynayabileceğiniz VR destekli futbol oyununda penaltı çekme, penaltı kurtarma ve serbest vuruş kullanma seçenekleriniz var ve dilerseniz çevrimdışı düzenlenen turnuvalara da katılabiliyorsunuz.

Milyonlarca indirmeye ulaşan popüler futbol oyunları arasında olan Final Kick’in sanal gerçeklik destekli sürümü diyebileceğim Final Kick VR’da 100 takım bulunuyor. İlk oyunu oynadıysanız oyucuların ne kadar gerçekçi hareketler sergilediğini de biliyorsunuzdur. Grafik kalitesinin de üst seviyede olduğu oyunda VR desteğinin gelmesiyle birlikte kalecinin yerini alıp gerçekten penaltı kurtarma havasına girebiliyorsunuz veya oyuncunun yerine geçip gerçek maçtaki gibi ama yerinizden kıpırdamadan penaltı kullanmanın keyfini sürebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Final Kick VR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

Final Kick VR, Google Cardboard gibi sanal gerçeklik gözlüğüyle oynayabileceğiniz futbol oyunu.

Final Kick VR, sanal gerçeklik gözlüğüne sahipseniz oynayabileceğiniz kaliteli bir futbol oyunu. Hem grafik tarafında hem de oynanış yönünde üst seviye olduğunu gösteren popüler futbol oyunun sanal gerçeklik desteği sunan sürümünü iOS cihazınıza indirip oynamanızı tavsiye ederim.

Sanal gerçeklik destekli nadir futbol oyunlarından Final Kick VR’da penaltı çekme, penaltı kurtarma ve serbest vuruş atma seçenekleriniz var ve gerek penaltı kullanırken, gerek topa uçarken, gerekse de serbest vuruş noktasında oyunculardan oluşan duvarı aşıp golle süslerken oyuncuyu dış açıdan görmemek; yerine geçmek “anlatılmaz, yaşanır” dedirtiyor.

Çevrimdışı turnuvalara da katılabileceğiniz VR futbol oyununu ücretsiz indirip oynayabiliyorsunuz. Tabii ki satın alımlar mevcut ancak para harcamadan da oyunun keyfini sürebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Final Kick

    Sadece ceza sahasını kapsayan bu oyun, ister kaleci olun ister golcü, en iyi penaltı oyunlarından biri olmaya aday. Final Kick, maçların ilk yarısında aklınıza gelen ilk şey olacak.
  • Kick Off Challenge

    Kick Off Challenge'da kendi takımınızı kurarak şampiyon olmak için mücadele edebilirsiniz
  • Flick Kick Goalkeeper

    Flick Kick Goalkeeper, oyununda bir kaleci olarak takımınızı kurtarmanız gerekiyor.
  • Mobile Kick

    Mobile Kick mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Penalty Kick

    Penalty Kick Android işletim sistemli cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir penaltı oyunudur.
  • Perfect Kick!

    Perfect Kick!, çevrimiçi olarak oynanabilen bir futbol ve şut atma oyunu.
  • Flick Kick Football Legends

    Flick Kick Football Legends, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz futbol ve aynı zamanda menajerlik oyunudur.
  • Perfect Kick 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir futbol oyunu