FinalShot - FPS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
712 TOPLAM İNDİRME

FinalShot - FPS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

FinalShot - FPS eğer mobil cihazlarınızda Counter Strike benzeri bir online FPS oyunu oynamak isterseniz beğeninizi kazanabilecek bir oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan FinalShot - FPS'de yüksek tansiyona sahip olan çatışmalar bizi bekliyor. Oyunda silahımızı kuşanarak savaş alanına çıkıyoruz ve takımlar halinde rakiplerimizle çarpışıyoruz. Bu işi yaparken birçok farklı silahı da kullanabilmekteyiz. Makinalı tüfeklerin yanısıra keskin nişancı tüfekleri ve pompalı tüfekler gibi silahlar oyunda bizi bekliyor.

1. şahıs kamera açısından oynadığınız FinalShot - FPS içerisinde oyuncular klanlar kurabiliyorlar ve klan savaşlarına katılabiliyorlar. FinalShot - FPS çok sayıda harita seçeneğine de sahip. Oyunda kahramanınızın görünümünü değiştirebilmek için birçok farklı kişiselleştirme seçeneğine sahipsiniz.

FinalShot - FPS oldukça güzel grafiklere sahip olan bir mobil oyun. Yoğun aksiyon arıyorsanız ve online rekabeti seviyorsanız FinalShot - FPS'yi kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

FinalShot - FPS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

FinalShot - FPS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

FinalShot - FPS eğer heyecan dolu online karşılaşmalar yapabileceğiniz bir FPS oyunu oynamak isterseniz kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan FinalShot - FPS'de Counter Strike'a benzeyen bir yapı bizi bekliyor. FinalShot - FPS'de oyuncular taraflarını seçiyorlar ve takımlar halinde savaş alanına çıkıyorlar. Bu savaşlarda bize verilen görevi tamamlamak için rakip takım oyuncularıyla çarpışmamız gerekiyor. Savaşlarda farklı silahlar kullanabilmemiz de mümkün.

FinalShot - FPS içerisinde çeşitli silah seçeneklerine sahibiz. Ayrıca bu silahların görünümlerini ve kahramanlarımızın görünümlerini kişiselleştirebiliyoruz. Oyunda birçok farklı harita yer alırken bu haritalarda 5'erli takımlar halinde savaşabilmekteyiz.

Kolay kontrolleriyle dikkat çeken FinalShot - FPS'nin grafikleri de gayet başarılı. Eğer mobil cihazlarınız üzerinde keyifli ve heyecanlı bir şekilde vakit geçirmek isterseniz FinalShot - FPS aradığınız oyun olabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deploy and Destroy

    Holywood yıldızlarının yer aldığı mobil FPS oyunu
  • Project War Mobile

    Project War Mobile Android İndir: Yeni nesil online shooter aksiyon oyunu
  • Zombie Call: Dead Shooter FPS

    Zombie Call: Dead Shooter FPS bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunu
  • Striker Zone

    Aksiyon ve macera dolu bir online fps oyunu
  • Father.IO AR FPS

    Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi aksiyon FPS oyunu
  • CrossFire: Legends

    Dünyanın en iyi FPS oyunlarından biri mobilde!
  • MilkChoco

    Sürükleyici atmosferiyle karşımıza çıkan online FPS oyunu
  • Awesome Arena

    En iyi FPS oyuncusu olduğunuzu gösterin.