Find Objects

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
9.7 MB DOSYA BOYUTU

Find Objects, listede yer alan tüm objeleri bulmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.

Find Objects, Android kullanıcıları için bağımlılık yapan ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur. Oyun içerisinde yapaağınız şey gizli objeleri bulmak. Kulağa kolay gelsede tüm gizli objeleri bulmak sandığınız kadar kolay bir iş değil. Toplamda çözebileceğiniz 100 bulmaca ve bu bulmacaların içerisinden 500 farklı obje yer alıyor. Bu yüzden uzun soluklu bir bulmaca serüveni sizi bekliyor.

Oyunda yapmanız gereken tek şey, dikkatlice bakarak gizli objeleri bulmak. Telefon ve tabletlerinizin ekranlarının sol üstlerinde objenin ismi yazılı olacaktır. Sizde bu adı yazan gizli eşyaları bulmalısınız. Ayrıca ekranın sağında yer alan görevleri tamamlayarak ekstra ödüller alabilirsiniz.

Oyunda herhangi bir bölümde takılmanız durumunda kullanabileceğiniz özel güçlendiriciler mevcuttur. Bu güçlendiriciler gizli objeleri bulmanıza yardım etmek amacıyla size ipuçları verirler. Tüm bunların dışında objeleri bulurken biraz da hızlı davranmalısınız. Çünkü size verilen süre içerisinde tüm gizli objeleri bulamazsanız başarız sayılıyorsunuz.

Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak keyifli vakit geçirebileceğiniz Find Objects oyununu ücretsiz olarak indirip denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find Hidden Objects

    Find Hidden Objects, farklı zorluk seviyelerinde sizden istenen eşyaları ekran üzerinde bulmanız gereken eğlenceli bir Android gizli nesne bulma oyunu.
  • Find Objects Hidden Object

    Karmaşık resim tablolarındaki gizli objeleri bulmak için dikkatinizi toplayacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Brandmania: Hidden Objects

    Brandmania: Hidden Objects, Android cihazınızda oynayabileceğiniz ücretsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Hidden Objects - Pharaoh's Curse

    Ekranda bulunan gizli eşyaları biriktirip Antik Mısır temalı bulmacalar çözdüğünüz ücretsiz bir oyun.
  • Find A Way

    Find A Way, noktaları bağlayarak ilerlediğiniz Android bulmaca oyunu.
  • Find Differences

    Find Differences, farklı başlıklar altındaki resimler arasındaki farklılıkları bulmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Find the Balance

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Find the Balance mobil oyunu, kendine has bir tetris modeli üzerine kurulu bulmaca tarzında bir mobil oyundur.
  • Find the Differences

    Find the Differences oyununda, 500 farklı bölümde sunulan resimler arasındaki farklılıkları bulmaya çalışabilirsiniz.