Finding Dory: Just Keep Swimming

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
1.58 GB DOSYA BOYUTU

Finding Dory: Just Keep Swimming, Disney'in Kayıp Balık Dory filminden esinlenerek hazırladığı yeni oyunu.

Finding Dory: Just Keep Swimming, Disney - Pixar yapımı animasyon filmi Finding Dory (Kayıp Balık Dory) üzerine kurulmuş su altı oyunu. Kayıp Balık Nemo’nun babasını bulmasının ardından 1 sene sonrasında yaşanan olayları konu alan yapım filmin oyununda unutkan balık Dory’nin ailesini bulmasına yardımcı oluyoruz. Tabii ki su altında onlarca tehlike arz eden canlıları atlatmamız gerekiyor.

Disney’in Windows platformuna da beklemeden çıkardığı yeni oyunu Kayıp Balık Nemo’nun devam oyunu olarak gösteriliyor. Bu sefer ailesine kavuşturmamız gereken balık mavi renkli Nemo kadar sevimli bir balık olan Dory. Unutkan balığımızı ailesiyle buluşturmak elbette kolay olmuyor. Kendisinin iki katı balıklarla karşı karşıya gelen Dory’nin çevik olması büyük avantaj sağlıyor. Bizi bilmediğimiz yöne sürükleyen dalgalar sonunda çıkan büyük balıklardan kurtulmak için etraflarındaki baloncukları yutuyoruz. Baloncuklar yolumuzu bulmamıza yardımcı olduklarından oldukça önemli.

Rengarenk büyülü 5 farklı dünyada 13 bölüm boyunca ailemizi bulmak için durmadan yüzdüğümüz oyunda tek başımıza değiliz. İlerledikçe Nemo, Marlin, Bailey, Destiny ve diğer arkadaşlarımız karşımıza çıkıyor.

Erkan Calp

Finding Dory: Just Keep Swimming

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Finding Dory: Just Keep Swimming, Disney Pixar imzasını taşıyan Kayıp Balık Dory filminin resmi mobil oyunu.

Finding Dory: Just Keep Swimming, Disney – Pixar yapımı yeni animasyon filmi Kayıp Balık Dory’nin resmi mobil oyunu ve Android platformunda film öncesi indirilebilir durumda. Su altının güzelliğini yansıtan, animasyonlarla zenginleştirilmiş rengarenk görsellerinin yanı sıra oynanışıyla her yaşta oyuncuyu çekecek bir yapım olduğunu söyleyebilirim.

Disney’in vizyona girecek animasyon filmi Finding Dory (Kayıp Balık Dory), Kayıp Balık Nemo’nun devamı niteliğinde hazırlanmış ve Nemo’nun babasını bulduğu şehirde 1 sene sonrasında gelişen olayları konu alıyor. Film öncesi çıkan mobil oyunu da bu hikaye üzerine kurulmuş. Derinliklere dalıp unutkan balık Dory’nin ailesini bulmasına yardımcı olduğumuz oyunda ilerledikçe Nemo, Marlin, Hank, Balley, Destiny başta olmak üzere Dory’nin arkadaşlarıyla tanışıyoruz.

Su altında geçen 13 bölüm boyunca 5 farklı dünyada sürekli yüzerek Dory’nin ailesini aradığımız oyunda bölüm başlangıcında ve sonunda giren kısa konuşmalara da yer verilmiş. Oyun boyunca yaptığımız tek şey tehlikeli balıklarla karşı karşıya kalmadan baloncukları toplamak olsa da görsel zenginlik basitliği unutturuyor ve eğlenceli zaman geçiriyorsunuz.

Erkan Calp

Finding Dory: Just Keep Swimming

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Finding Dory: Just Keep Swimming, Kayıp Balık Dory animasyon filminin resmi mobil oyunu.

Finding Dory: Just Keep Swimming, Disney’in yepyeni animasyon filmi Finding Dory Türkçe adıyla Kayıp Balık Dory’nin resmi mobil oyunu. Zengin görselleriyle dikkat çeken oyunda unutkan balık olarak bildiğimiz Dory’nin ailesini bulmasına yardımcı oluyoruz. Güzelliklerle dolu su altını yansıtan 13 bölüm boyunca 5 farklı dünya görüyoruz ve maceramız süresince Dory’nin sevimli arkadaşlarıyla tanışıyoruz.

Disney – Pixar filmi Kayıp Balık Dory filmi üzerine kurulu olan oyun Kayıp Balık Nemo’nun devamı niteliğinde. Nemo’nun babasını bulduğu şehirde geçen ve 1 yıl sonrasına götüren oyunda bir yandan Dory’e suyun altındaki tehlikelerle başa çıkmasında yardımcı olurken, diğer yandan ailesine ulaşmasını sağlıyoruz.

Dory’nin baloncukları yutmasını sağlayarak ilerlediğimiz oyunda maceramız boyunca arkadaşlarımız Nemo, Marlin, Hank, Bailey, Destiny bizleri karşılıyor. Bölüm sonlarındaki karşılamalar kadar bölüm başlangıcında Dory’nin hareketleri de etkileyici.

Erkan Calp

Finding Dory: Just Keep Swimming

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
1.58 GB DOSYA BOYUTU

Finding Dory: Just Keep Swimming, Disney Pixar yapımı Kayıp Balık Dory'nin mobil oyunu.

Finding Dory: Just Keep Swimming, Disney – Pixar yapımı yeni animasyon filminden esinlenerek hazırlanmış bir su altı oyunu. Kayıp Balık Nemo’nun babasını bulmasının üzerinden 1 sene geçtikten sonra gerçekleşen olayları konu alan filmin mobil oyunu da oldukça başarılı. Özellikle mobilde oyun oynamaya meraklı çocuğunuz varsa onun için seçebileceğiniz en iyi oyunlardan biri.

Kayıp Balık Nemo’nun devamı niteliğinde hazırlanan Kayıp Balık Dory oyununda oyuna ismini taşıyan unutkan bir balığın yerine geçiyoruz. Renkli ve türlü tehlikelerle dolu su altı dünyasında ailemizi bulmaya çalışıyoruz ki bu hiç kolay olmuyor. Kendimizden katbekat büyük balıklar ve diğer canlılar yolumuzu keserek bize zor anlar yaşatıyorlar.

Baloncukları yutarak ilerlediğimiz oyunda 13 bölüm bulunuyor ve 5 farklı dünyayı gezip ailemizi bulmaya çalışıyoruz. Ailemizi ararken karşımıza Nemo başta olmak üzere onlarca arkadaşımız çıkıyor ve bölüm sonlarında sevimli arkadaşlarımızla ikili diyaloga giriyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Keep Talking Nobody Explodes

    Keep Talking and Nobodt Explodes, Steam üzerinden arkadaşlarınızla birlikte oynayabildiğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Just Cause 4

    Just Cause 4, Avalanche Studios tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan, aksiyona doyacağınız bir oyundur.
  • Just Cause 2

    Just Cause 2 büyük bir açık dünya sunan başarılı bir aksiyon oyunudur.
  • Just Cause 3

    Just Cause 3 yüksek kaliteli grafiklere sahip bir aksiyon oyunudur
  • Just Survive

    Just Survive online olarak oynayabileceğiniz zombilerle dolu bir hayatta kalma oyunu
  • Google Keep

    Google tarafından geliştirilen not alma uygulaması Google Keep'in Chrome eklentisidir.
  • Just Cause 2 Türkçe Yama

    Just Cause 2 Türkçe Yama ile oyununuzu Türkçe olarak oynayabilirsiniz
  • Just Cause 3: Multiplayer Mod

    Just Cause 3 için online oyun modu