Finger Blood Pressure Prank

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,009 TOPLAM İNDİRME

Finger Blood Pressure Prank uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tansiyon ölçümü şakaları yapabiliyorsunuz.

Finger Blood Pressure Prank uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının dostlarına ufak şakalar yapmak için kullanabilecekleri ücretsiz bir şaka uygulaması olarak karşımıza çıktı. Uygulamanın temel işlevi ise kan basıncınızı ya da diğer adıyla tansiyonunuz ölçüyor gibi görünmesi. Böylelikle hem kendi tansiyonunuzu hem de arkadaşlarınızın tansiyonunu ölçebiliyor gibi görünebilir, onlarla biraz eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Uygulamanın çok sade ve anlaşılır bir arayüzü mevcut. Dolayısıyla kullanımınız esnasında herhangi bir şekilde zorlanmanız ya da karmaşık menüler arasında dolaşmanız gerekmiyor. Uygulamayı açtığınız anda karşınıza çıkan tarayıcı grafiğinin üzerine parmağınızı koymanızla birlikte oldukça hoş bir tarama animasyonu oynatılmaya başlıyor. Böylece gerçekten bir tansiyon taraması yapıldığına dair yeterince ikna edici bir işlem tamamlanıyor diyebilirim.

Tarama işleminin tamamlanmasının ardından ekranda bir tansiyon cihazı beliriyor ve bu cihaz üzerinde rastgele üretilmiş bir tansiyon değeri görebiliyorsunuz. Dolayısıyla uygulamanın verdiği sonucu görenler gerçekten bir tansiyon ölçümü yapıldığına inanıyorlar. Ancak hasta yakınlarınız varsa onları bu uygulamayla kandırmanızı kesinlikle önermiyoruz. Zira elde ettiğinzi sonuçlar tamamen şaka amaçlı olarak hazırlanmışlar ve başkalarının hayatlarını tehlikeye atacak şekilde uygulamadan faydalanmanızın yasal sorumluluklarını tüm kullanıcılarımıza hatırlatmamız gerekli.

Eğer eğlenceli anlar yaşamak ve ailenize, arkadaşlarınıza beklemedikleri şakalar yapmak istiyorsanız göz atmadan geçmemeniz gerektiğini söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xray Prank

    Xray Prank, Android cihazlarınız ile arkadaşlarınızı kandırararak şaka yapabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Wifi Hacker Prank

    Wifi Hacker Prank, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanıp arkadaşlarınızı kandırabileceğiniz eğlenceli bir uygulamadır.
  • Night Vision Camera Prank

    Night Vision Camera Prank sayesinde görüntülere gece görüşü efekti verebiliyoruz.
  • Minion Prank Call

    Minion Prank Call, Android işletim sistemi üzerinde kullanılabilen bir tür ses efekti uygulamasıdır.
  • Hair Clipper Prank: Real Sound

    Gerçekçi sesler ile birlikte arkadaşlarınıza şakalar yapabileceğiniz Hair Clipper Prank: Real Sound, size birçok makine sesi ile şaka yapma imkanı tanıyor.
  • Road Finger

    Eğlence dolu anlar bizleri bekliyor.
  • Wifi Password Hacker Prank

    Wifi Password Hacker Prank, ismindeki prank kelimesinden anladığınız üzere Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz wifi şifre bulma şaka uygulamasıdır.
  • Tansiyon Prank

    Tansiyon Prank, Android cihazlarınızda şaka amaçlı tansiyon ölçmenize yarayan bir simülasyondur.