First Touch Soccer 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13,173 TOPLAM İNDİRME

First Touch Soccer 2014, iOS platformundaki en gerçekçi ve bağımlılık yapan futbol oyunlarından biridir.

First Touch Soccer 2014, etkileyici yeni görüntüleri ve muhteşem yeni özellikleri ile geri dönüş yaparak yenilenen menajerlik modu ile birlikte mutlaka iOS cihazlarınızda olması gereken uygulamalardan biri. Özellik futbol severlerin ilgisini çekecek olan oyun, bağımlılık yapıcı ve gerçeğe yakın görüntüleri ile keyifli dakikalar geçirmenizi sağlıyor.

Tamamen yenilenen menajerlik modu ile 180'den fazla farklı takıma menajerlik yapabilirsiniz. Menajerlik modunda takımınızı yöneterek, yeni oyuncular alıp takımınızı güçlendirerek, bulunan oyuncuların sözleşmelerini yenileyerek yeşil sahalar üzerinde kendinizi kanıtlama fırsatı yakalıyorsunuz.

Yeni eklenen tek dokunuşla kontrol özelliği sayesinde oyun içindeki herşeyi tek dokunuşla gerçekleştirebilirsiniz. Korner kullanabilir pas atabilir veya şut çekebilirsiniz.

Yüksek kaliteli görüntüleri ve etkileyici animasyonları ile size kusursuz bir futbol tecrübesi yaşatan First Touch Soccer 2014, futbol severlerin başladıktan sonra vazgeçemeyecekleri bir oyun haline gelebilir.

Takım oyuncuları izleyerek, yeni taktikler geliştireceğiniz oyunda oyuncularınızın etkili oldukları defansif veya hücum gibi özelliklerini geliştirebiliyorsunuz. Oyuna yeni eklenen ''First Touch'' mekaniği sayesinde daha önce görmediğiniz gerçeklikte bir futbol keyfi yaşayacaksınız.

Oyunda bulunan tüm modları açarak dilediğiniz zaman hızlı maç, turnuva, star oyunculardan oluşan maç veya kendinizin düzenleyeceği takımlar ile maç yapabilirsiniz. Ayrıca dünya çapındaki liderlik sıralamasında tüm oyuncular arasından sıyrılarak birinciliğe oturabilmek için belirli bir süre oynayarak uzman olmanız gerekiyor.

Ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu mükemmel futbol oyununu denemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Oyun içerisindeki mağazadan satın alabileceğiniz taraftar desteği ve sponsorluk anlaşması gibi özellikler de bulunuyor. 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • First Touch Soccer 2015

    First Touch Soccer 2015 güzel graifkleri ve zengin içeriğiyle öne çıkan bir futbol oyunu
  • Active Soccer

    Active Soccer, iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde oynayabileceğiniz klasik bir futbol oyunudur.
  • Penalty Soccer Cup 2014

    Penalty Soccer Cup 2014, geçen sene düzenlenen Dünya Kupası'na geri dönerek penaltı atışları ile şampiyonu belirleyeceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir iOS penaltı oyunu.
  • Stickman Soccer 2014

    Stickman Soccer 2014, etkileyici grafikleri ve animasyonları ile ön plana çıkan, eğlenceli ve hılzı oynanışa sahip bir iOS futbol oyunudur.
  • Big Win Soccer

    Big Win Soccer iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir futbol menajerliği oyunuduru.
  • Head Soccer - Brazil Cup 2014

    Son derece keyifli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Head Soccer - Brazil Cup 2014'te rakip oyuncuları teker teker eleyerek kupaları toplamaya çalışıyoruz.
  • Dream League Soccer 2018

    Dream League Soccer 2018'i indir, mücadeleye sen de katıl.
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.