Fishdom: Deep Dive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
167 TOPLAM İNDİRME
144 MB DOSYA BOYUTU

Fishdom APK, balık oyunları oynamayı sevenlerin bırakamayacağı büyüleyici su altı dünyasında geçen bir bulmaca oyunu. Balık oyunu internetsiz oynanabiliyor.

Fishdom APK, su altı yaşamasında zaman geçirdiğiniz, animasyon çizgi filmleri anımsatan parlak, detaylı görselleriyle dikkat çeken su altı bulmaca oyunu. Balık oyununu oynaması ücretsiz ve internet bağlantısı gerektirmiyor.

Fishdom APK İndir

Klasik üçlü eşleştirme oyunlarının oynanışına sahip ancak birbirinden ilginç canlıların yaşamını sürdürdüğü su altı dünyasında geçmesi ve animasyonların etkileyici boyutta olması oyunu benzerlerinden oldukça öne çıkarıyor.

Sadece küçük yaşta çocukların değil su altı dünyasını etkileyici bulan her yaştan kişinin beğeneceğini düşündüğüm eşleştirme oyununda rengarenk balıklarla keyifli dakikalar sizleri bekliyor. Değiştir ve eşleştir, tasarla ve dekore et, balıklara iyi bak gibi farklı oynanışlar sunan modlar içeren oyunda yüzlerce bölüm bulunuyor.

Fishdom APK Oyun Özellikleri

  • Eşsiz oynanış - Parçaların yerini değiştirin ve eşleştirin, akvaryumlar yapın, balıklarla oynayın ve ilgilenin. Hepsi tek bulmaca oyununda.
  • Yüzlerce zorlu ve eğlenceli 3’lü eşleştirmeye daya bölümleri oynayın.
  • Akvaryumunuzu daha hızlı geliştirmek için diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Her biri kendi kişiliğine sahip eğlenceli konuşan 3 boyutlu balıklarla heyecan verici su dünyasını keşfedin.
  • Nefes kesen su altı dekoruna sahip balık tanklarıyla eğlenin.
  • Tüplü maskenizi alın ve harika akvaryum grafiklerinin keyfini sürün.
  • Oynamak için WiFi veya internet bağlantısı gerekmez.

Fishdom Hile ve İpuçları

4’lü eşleştirmeyle havai fişek elde edersiniz - Mümkün olduğunca en az dört parçayı bir araya getirin. 4 balık birleştiğinde havai fişek patlaması ortaya çıkıyor. Havai fişek eşleştirme veya elle patlatıldığında bitişiğindeki tüm balıklar da yok oluyor.

Bomba için 5’li eşleştirme yapın - Bombalar havai fişek gibi işlev görüyor ancak çok daha büyük bir alanda etkileri oluyor. 5’li eşleştirmeyi düz, T veya L şeklinde yapabilirsiniz. Bombayla altın kutucukları da yok edebiliyorsunuz.

Güçlendiricilerin ellle patlatılabileceğini unutmayın - Bomba, havai fişek gibi oluşturduğunuz güçlendiricileri hareket ettirmek zorunda değilsiniz. Bunlara çift dokunarak tam oldukları yerde patlamalarını sağlayabilirsiniz.

Daha büyük güçlendiricileri deneyin - Bomba ve havai fişekten daha iyi güçlendiriciler var. 6 parçayı eşleştirmeyi başarırsanız bombadan bile daha fazla alanı kaplayan dinamite sahip olursunuz. Bu parçalar nadirdir ve dikkatli oynamadan elde edemezsiniz.

Hareketlerinizi planlayın - Diğer 3’lü eşleştirme oyunlarında olduğu gibi hamlelerinizi önceden planlamak en iyisidir. Süre sınırınız var ama hareket sınırınız da var; bu yüzden hareketlerinizi akıllıca kullanmalısınız.

Akvaryumunuz için bir şeyler alın - Akvaryumunuz için alacağınız her yeni balık veya dekor akvaryumun güzellik puanlarını belirli bir oranda artırıyor. Yeterli güzellik puanına ulaştığınızda akvaryumunuz bir yıldız puanı kazanıyor ve coin bonusu alıyorsunuz.

Balıklarınızı besleyin - Aldığınız balıkların açlık ölçerleri var. Oyundan fazla uzun süre ayrı kalmayın; dönerek balıklarınızın doyduğundan ve mutlu olduklarından emin olun. Onları yeterince beslerseniz ara sıra toplayacağınız paralar bırakırlar.

Erkan Calp

Fishdom: Deep Dive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Fishdom: Deep Dive, göz kamaştıran grafikler sunan su altı bulmaca oyunu.

Fishdom: Deep Dive, su altında rengarenk hepsi birbirinden sevimli balıklarla vakit geçirdiğimiz bulmaca oyunu. Sadece çocukların değil büyüleyici su altı dünyasına merak duyan kişilerin de severek oynayacağı oyun hem iPhone hem de iPad’de oynanmak üzere yapılmış ve hem indirmesi hem de oymaması ücretsiz.

Gerçekten göz kamatıracak güzellikte görsellere sunan oyun temelinde üçlü eşleştirme oyunu. Farklı olarak balıkların yaşam alanındayız ve su altında yaşamanı sürdüren canlıların yiyeceklerini eşleştiriyoruz. Eşleştirme yapmanın haricinde balıkları besleme, yaşam alanlarını farklılaştırma şansına da sahibiz.

“Mars’da su var, ben oraya gidiyorum”, “Senin için şiir yazdım” gibi gülümseten diyalogların geçtiği oyunda akvaryum satın alma, balıklarımızı besleme gibi aktiviteler de yapıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Gardenscapes APK

    Gardenscapes APK, karakter animasyonlarıyla dikkat çeken kaliteli grafiklere sahip 3'lü eşleştirme oyunu.
  • Lily's Garden APK

    Lily's Garden APK, 3'lü eşleştirmeye dayalı bahçe yenileme ve dekorasyon oyunu. Romantizm, bahçe ve bulmacalarla dolu süper eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Royal Match APK

    Royal Match APK, hikayesi, karakter animasyonları ve mekan grafikleriyle diğer üçlü eşleştirmeye dayalı mobil bulmaca oyunlarından ayrılıyor.
  • Homescapes APK

    Homescapes APK Android oyunda 3'lü eşleştirme bulmacaları çözerek bir konağı yeniliyorsunuz.
  • Beyblade Burst APK

    Beyblade Burst APK, destansı Beyblade savaşlarına katıldığınız üçlü eşleştirme bulmaca savaş oyunu.
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.