Fist of Fury

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Fist of Fury, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Fist of Fury, şu zamana kadar oynadığınız en ilginç bulmaca oyunlarından bir tanesi olmaya aday bir şekilde karşımıza çıkıyor. Göz alıcı grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle ilgi çeken oyunda zevkli bir deneyim yaşıyorsunuz.

Zevkli ve eğlenceli bir retro oyun olarak karşımıza çıkan Fist of Fury, göz alıcı grafikleri ve inanılmaz kurgusuyla ön plana çıkıyor. Farklı karakterlerin ve düşmanların yer aldığı oyunda dört bir yanınızdan gelen düşmanları geri püskürtmeye çalışıyorsunuz. Reflekslerinizi güçlendirmeye yönelik bir oyun olarak da söyleyebileceğim Fist of Fury, mutlaka telefonlarınızda olması gereken basit ama zevkli bir oyundur. Oyunda yakın dövüş ustası bir karakteri kontrol ediyoruz. Kesişen köprülerin tam ortasında duran bu karaktere dört bir yandan saldırılar düzenleniyor. Bu saldırılara karşı koyabilmek için yumruklarımızı konuşturuyoruz.

Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda düşman ne taraftan geliyorsa o yöne doğru saldırı yapmamız gerekiyor. Ayrıca oyunda yer alan 6 farklı atmosfer ile renkli bir deneyim de yaşabiliyorsunuz. Oyun kaydetme ve paylaşma özellikleri de sunan Fist of Fury kısa aralarınızda oynayabileceğiniz hızlı ve dinamik bir beceri oyunu.

Murat İşçi

Fist of Fury

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Fist of Fury eğlenceli bir beceri oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Fist of Fury bugüne dek oynadığımız en ilginç ve en minimal oyunlar arasında yer alıyor. Oyun her ne kadar göz alıcı grafikler ve insanı içine alan bir hikayeye sahip olmasa da sunduğu özellikler ile saatlerce oynanmayı hak ediyor.

Oyunda yakın dövüş ustası bir karakteri kontrol ediyoruz. Kesişen köprülerin tam ortasında duran bu karaktere dört bir yandan saldırılar düzenleniyor. Bu saldırılara karşı koyabilmek için yumruklarımızı konuşturuyoruz. Düşman ne taraftan geliyorsa o yöne doğru saldırı yapmamız gerekiyor. Oyunda seçebileceğimiz 21 farklı karakter mevcut. Bu karakterlerin en önemli özelliği ise her birinin farklı konularda üstün olması.

Fist of Fury her ne kadar basit bir oyunmuş gibi görünse de yapımcılar 6 farklı atmosfer ekleyerek oyunu bir hayli zenginleştirmişler ve ortaya denemeye değer bir oyun çıkartmışlar. Oyun kaydetme ve paylaşma özellikleri de sunan Fist of Fury kısa aralarınızda oynayabileceğiniz hızlı ve dinamik bir beceri oyunu.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spin Hawk: Wings of Fury

    Spin Hawk: Wings of Fury, klasik sonsoz koşu oyunlarına değişik bir fizik tabanı ekleyerek yönettiğiniz karakterin sürekli daireler çizerek ilerlediği Flappy Bird benzeri bir beceri oyunudur.
  • Fist of Rage

    Döğüşlere katılacağız.
  • Fist of the North Star

    Efsane manga aksiyonu artık Android telefonunuzda.
  • Ninja Feet of Fury

    Ninja Feet of Fury eğlenceli bir Android oyunudur
  • Ace Academy: Skies of Fury

    Ace Academy: Skies of Fury, 1. Dünya Savaşı dönemi 1917 Bloody Apri olayını hatırlatan uçak savaş oyunu.
  • Fist of Truth

    Yüzlerce savaş kartından dilediğinizi seçerek rakiplerinizle mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Fury of Dracula: Digital Edition

    Fury of Dracula: Digital Edition Android Google Play'de! Dracula olun veya Dracula'nın kanlı planlarını suya düşürün.
  • Baseball Fury

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu