Fitbenim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Egzersiz programlarına sahip olan işlevsel bir uygulama

Fitbenim, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fitness uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor. Fit kalmak herkesin beğenerek kullanabileceği türden bir uygulama olan Fitbenim ile kilo verebiliyorsunuz.

Vücut geliştirme ile ilgilenen herkesin mutlaka denemesi gereken bir uygulama olan Fitbenim, basit ve zorlu egzersizleriyle karşımıza çıkıyor. Omuzdan kola, bacaktan göğüse kadar her kas grubuna özel çalışma programlarına sahip olan uygulama ile kaslarınızı 1 ay içerisinde daha belirgin hale getirebiliyorsunuz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulamada shaker tariflerine de erişebiliyorsunuz. Böylece spordan aldığınız verimi beslenme ile de destekleyip daha etkili bir çalışma gerçekleştirebiliyorsunuz. Profil sekmesine de sahip olan uygulamada kaslarınızın ölçülerini önce ve sonra şekilde karşılaştırabiliyorsunuz.

Fitbenim uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fitbenim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
168 MB DOSYA BOYUTU

Sporla ilgilenen herkesin beğeneceği bir uygulama

Fitbenim, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz işlevsel bir fitness uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Farklı egzersiz programlarına ve shaker tariflerine sahip olan uygulama ile daha etkili bir çalışma ortamı oluşturabiliyorsunuz.

Spor ile ilgilenen herkesin beğenerek kullanabileceği bir uygulama olan Fitbenim, zorlu ve kolay egzersizlerin yer aldığı bir fitness uygulamasıdır. Bacaktan göğüse ve omuzdan kola kadar her kas grubuna özel çalışma programlarına sahip olan uygulamada farklı egzersiz türlerini de içerisinde barındırıyor. Her güne özel çalışma programına da sahip olan uygulama ile spordan aldığınız verimi de katlayabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamada yer alan shaker tarifleriyle de beslenmenizi de destekleyebiliyorsunuz. Profil sekmesinden de önce ve sonra ölçüleri oluşturup arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Fitbenim uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • PRO Fitness

    İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bir fitness uygulaması
  • Pedometer (Pedometre)

    Ücretsiz adım sayar ve kalori hesaplama uygulaması
  • Google Fit

    Google Fit, Android telefon ve tabletlerin yanı sıra Android Wear cihazlarıyla uyumlu fitness uygulamasıdır.
  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Mi Fit

    Mi Fit, Xiaomi akıllı saat ve akıllı bileklik kullanıcıları için sağlık ve fitness uygulaması.
  • Timer Plus

    Harika deneyim sunan bir fitness yardımcısı
  • Xiaomi Wear

    Xiaomi Wear Android uygulaması ile akıllı saat/bileklik sağlık verilerinizi detaylı olarak telefonunuzdan takip edebilirsiniz.