Fitso

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Fitso Running & Fitness App, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir spor uygulamasıdır.

Fitso Running & Fitness App, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar için geliştirilmiş bir spor uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama sayesinde hedeflerinize emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

Spor yapmaya gönül vermiş biriyseniz bu uygulamayı çok seveceksiniz. Bir sporcunun ihtiyaç duyduğu herşeyi bünyesinde barındıran uygulama, performansınızı ölçmek ve değerlendirmek için geliştirilen en iyi uygulamalar arasında yer alıyor. Performans ölçümü, egzersiz grafiği, fitness danışmanı ve kilo takibi gibi konularda yardımcı olan uygulama aynı zamanda GPS alıcılarıyla da koşu mesadenizi en doğru şekilde ölçüyor. Gelişmiş GPS alıcısı sayesinde her adımınızı takip edebilir ve kaybettiğiniz kalorilerin hesabını en doğru şekilde yapabilirsiniz. Eğlenceli bir uygulama olarak da karşımıza çıkan Fitso uygulaması, kullanıcılarını motive etmenin yolunu iyi biliyor. Günlük yayınlanan motivasyon videolarını takip edebilir ve kendinizi motive edebilirsiniz. 

Uygulama içerisinde yer alan blog ile diğer sporcularla iletişime geçebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Uygulama içerisinde düzenlenen aktivitelere katılabilir ve hediyeler de kazanabilirsiniz. Fitso Running & Fitness App uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fitso

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
30.4 MB DOSYA BOYUTU

Fitso Running & Fitness App, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir spor uygulamasıdır.

Fitso Running & Fitness App, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar için geliştirilmiş bir sağlık ve spor uygulamasıdır. Uygulama sayesinde hedeflerinize emin adımlarla ilerleyebilir ve gelişminizi takip edebilirsiniz.

Uygulama spor yapmaya gönül vermiş bir kişinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirilmiş olarak karşımıza çıkıyor. Koşu, yürüyüş, bisiklet ve fitness gibi dallarla ilgilenen kişilerin mutlaka denemesi gereken uygulama tıpkı bir fitness koçu gibi rol üstleniyor. Kişinin hedeflerine emin adımlarla ilerlemesine yardımcı olan uygulama performans grafikleriyle de kişiyi sürekli takip ediyor. Uygulamanın içerisinde bulunan GPS alıcılar geçilen mesafeyi en doğru şekilde tahmin ediyor ve kişinin ne kadar kalori yaktığını da anında tespit ediyor. 

Gelişmiş GPS alıcısı sayesinde her adımınızı takip edebilir ve kaybettiğiniz kalorilerin hesabını en doğru şekilde yapabilirsiniz. Eğlenceli bir uygulama olarak da karşımıza çıkan Fitso uygulaması, kullanıcılarını motive etmenin yolunu iyi biliyor. Günlük yayınlanan motivasyon videolarını takip edebilir ve kendinizi motive edebilirsiniz. 

Uygulama içerisinde yer alan blog ile bilgilerinizi tazeleyebilir ve aynı zamanda paylaşımda da bulunabilirsiniz. Fitso Running & Fitness App uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.