Fiyuu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Fiyuu uygulamasında bulunan birçok restorandan dilediğinizi seçerek online yemek siparişi verebilirsiniz.

Fiyuu uygulamasıyla yemek yapamadığınız zamanlarda Android cihazlarınız üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde yemek siparişi verebiliyorsunuz.

Yeni bir online yemek sipariş platformu olarak karşımıza çıkan Fiyuu, tıpkı alışkın olduğumuz Yemek Sepeti uygulamasındaki gibi evinize yemek sipariş edebilmenizi sağlıyor. Çevrenizde bulunan ve seçkin restoranlardan anında sipariş verebileceğiniz uygulamada, siparişlerinizi takip edebilmeniz de mümkün hale getirilmiş.

Çok yeni bir sistem olduğu için şimdilik tanınmış restoran zincirleriyle çalışan Fiyuu uygulamasında, siparişlerinizin teslimat detayını seçebiliyor ve not ekleyebiliyorsunuz. Sepetinize farklı markalardan ürün ekleyerek sipariş verebilmenize de olanak sağlayan Fiyuu uygulamasının bir başka güzel özelliği de Salla Seçelim özelliği. Ne yiyeceğinize bir türlü karar veremiyorsanız, telefonu sallayarak uygulamanın sizin için seçtiği menüyü değerlendirebilirsiniz. Favori yemeğinizi tanımlayarak Tek Tuşla Sipariş özelliğinden faydalanabileceğiniz Fiyuu uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Fiyuu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
67.9 MB DOSYA BOYUTU

Online yemek siparişlerinizi Fiyuu uygulamasıyla hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Fiyuu uygulamasıyla iOS cihazlarınızdan saniyeler içerisinde online yemek siparişlerinizi verebilirsiniz.

Yemek Sepeti’nden sonra güvenilir bir yemek sipariş platformu olarak hayatımıza giren Fiyuu, karnınız acıktığında ve yemek yapmaya vaktinizin olmadığı zamanlarda imdadınıza koşuyor. Ünlü restoran zincirleriyle çalışan ve dilediğiniz menüleri saniyeler içerisinde sipariş edebileceğiniz uygulamada, siparişlerinizi takip edebilmeniz de mümkün hale getirilmiş. Sepetinize farklı restoranlardan ürünler ekleyebilmenize de olanak sağlayan Fiyuu uygulamasında, hoşunuza gidecek birkaç özellik daha mevcut.

En sevdiğiniz yemeği sisteme tanımladıktan sonra Tek Tuşla Sipariş özelliğini kullanabileceğiniz Fiyuu uygulamasında, ne yiyeceğinize karar veremediğinizde Salla Seçelim özelliğini kullanabilirsiniz. Telefonunuzu sallayarak uygulamanın size sunduğu menüleri inceleyerek daha hızlı karar verebilirsiniz. Eğer siz de yemek siparişlerinizi bu özellikleri kullanarak vermek istiyorsanız, Fiyuu uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yemek Dedektifi

    Yemek Dedektifi uygulaması ile dilediğiniz restorandan yemek siparişi verebilirsiniz.
  • Yemeksepeti APK

    Yemeksepeti uygulaması ile Android telefondan yemek siparişi vermek çok kolay! Yemeksepeti Banabi ile de online market alışverişi yapın.
  • SushiCo

    Canınız sushi çektiyse, SushiCo uygulaması üzerinden sipariş verebilir ya da restoranları görüntüleyebilirsiniz.
  • Grubhub

    Yemek sipariş uygulaması
  • BolBol

    BolBol uygulaması ile acıktığınız zaman hiç uğraşmadan hızlı bir şekilde yemek siparişi verebilirsiniz.
  • Joker Menü

    Joker Menü, restoranda sıra beklemeden yemek siparişi verebildiğiniz Android uygulaması.
  • Tıkla Gelsin

    Tıkla Gelsin, Burger King başta olmak üzere fast-food yemek siparişi verebildiğiniz Android uygulaması.
  • Tencere Ev Yemekleri

    Tencere Ev Yemekleri, Android cihazınızdan yemek siparişi verebileceğiniz uygulamalardan biri.