Flail Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Flail Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Flail Rider yarış ve aksiyonu birleştiren oynanışıyla dikkat çeken eğlenceli bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Flail Rider'da bizi klasik yarış oyunlarından biraz farklı bir oyun deneyimi bekliyor. Oyundaki temel amacımız yüksek hızla giderek bitiş çizgisinden ilk geçen araba olmak değil. Oyunda farklı araçları kullanarak ve bu araçların arkasına zincirle bağlanmış dev dikenli gülleden yararlanarak etrafımızdaki yapıları yıkıp parçalamaya çalışıyoruz.

Flail Rider'da biz etrafı yıktıkça puan kazanıyoruz. Ayrıca altınları da toplayabiliyoruz. Topladığımız altınları farklı araçların kilidini açmak için kullanabilmekteyiz. Oyunda yer alan araçlar farklı sınıflar altında toplanmış ve her sınıf farklı oyun dinamikleri sunuyor. Büyük araçlar daha büyük gülleler taşıyorlar, küçük araçlar ise daha hızlı hareket edip daha sert driftler yapabiliyorlar ve güllerini daha hızlı savurabiliyorlar.

Flail Rider'ın retro tarzdaki grafikleri Crossy Road'daki grafiklere benziyor.

Can Erdil Şentürk

Flail Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
57.8 MB DOSYA BOYUTU

Flail Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Flail Rider hızı ve aksiyonu bir arada yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Flail Rider'da bizi renkli bir dünya bekliyor. Oyundaki temel amacımız ise aracımızı kullanarak bu renkli dünyayı yerle bir etmek için. Flail Rider'da kullandığımız araçlar kendilerine zincirlerle bağlanmış dev dikenli gülleler taşıyorlar. Biz aracımızla yüksek hızda drift yapıyoruz ve bu dev gülleleri savurarak binaları yıkıyor, puan kazanıyoruz. Ayrıca karşımıza çıkan altınları da toplayabilmekte ve yeni araçların kilidini açabilmekteyiz.

Crossy Road tarzı grafiklerle süslenmiş olan Flail Rider'da farklı araç sınıfları bulunmakta. Kimi araçlar hızlı hareket edebiliyorlar; fakat daha küçük gülle taşıyorlar. Yine de gülleleri daha hızlı savurabiliyorlar. Kimi araçlar ise daha büyükler ve daha ağır hareket ediyorlar; fakat daha büyük gülleler taşıyabiliyorlar.Araçları kontrol edebilmek ise oldukça kolay. Oyunun kontrolleri genel olarak problem yaratmamakta. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Rider APK

    Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.
  • Death Rider

    Death Rider hayatta kalmaya çalıştığımız bir yarış oyunudur
  • Faily Rider

    Faily Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Highway Motorbike Rider

    Highway Motorbike Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Moto Rider 3D: City Mission

    Moto Rider 3D: City Mission keyifli bir mobil yarış oyunudur
  • Moto Rider APK

    Keyifli motosiklet yarışları yapabileceğiniz Moto Rider APK'da, farklı pistlerde diğer oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.
  • Moto Rider

    Moto Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur
  • Superbike Rider

    Superbike Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur