Flats

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,571 TOPLAM İNDİRME

Flats yüksek eğlence sunan bir mobil FPS oyunudur

Flats basit grafiklere sahip olsa da inanılmaz eğlence sunmayı başarabilen bir mobil FPS oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS olan Flats çöp adam tarzı karakterlere, düz, herhangi bir kaplama içermeyen grafiklere ve cart renklere sahip. Fakat bu oyunu elinizden bırakamamanıza engel olamıyor; çünkü oyunda heyecan ve aksiyon her zaman üst seviyede. Flats'ı dilerseniz tek başınıza, dilerseniz online olarak diğer oyunculara karşı veya onlarla birlikte oynayabilirsiniz.

Flats'ın tek kişilik oyun modunda karşınıza çıkan düşmanları yok etmeye ve her saldırı dalgası sonucunda hayatta kalarak bir sonraki dalgaya geçmeyue çalışıyorsunuz. Oyunun multiplayer modu içerisinde de farklı modlar yer alıyor. Deathmatch, takım tabanlı Deathmatch, bölge kontrolü üzerine kurulu Territories, karşı takım üssünden bayrak çaldığınız Capture the Flag ve bomba koyma üzerine kurulu Blow up the Base by oyun modları.

Flats'ın güzel yönü tek kişilik ve multiplayer modu arasında kolayca geçiş yapmanıza imkan vermesi. Bu sayede multiplayer maçlar için sıra beklerken oyunun tek kişilik modunu oynayabiliyorsunuz.

Flats'ın basit grafikleri oyunun akıcı ve hızlı bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Oyunda mermilerinizin izlerini de görebilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

Flats

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
309 TOPLAM İNDİRME
57.7 MB DOSYA BOYUTU

Flats oynaması oldukça keyifli bir mobil FPS oyunudur

Flats oyunculara yüksek dozda aksiyon sunan bağımlılık yapıcı bir mobil FPS oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bi FPS olan Flats ilk bakışta oldukça basit bir oyunmuş gibi görünüyor. Özel kaplamalara sahip olmayan grafikler, düz modellemeler oyuna şatafatsız bir oyunmuş havası kazandırsa da oyunu biraz oynadıktan sonra Flats'ın ne kadar eğlenceli bir oyun olduğunu anlıyorsunuz. Flats dilerseniz tek başınıza oynayabileceğiniz, dilerseniz online olarak çekişmeli karşılaşmalar yapabileceğiniz bir FPS olarak tanımlanabilir.

Flats'ın tek oyunculu modunda size dalgalar halinde saldıran düşmanlara karşı en uzun süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Bu düşmanlar her dalgada daha güçlü hale gelmekteler. Oyunun online modu ise kendi içerisinde farklı modlara ayrılıyor. Deathmatch, Team Deathmatch gibi klasik modların yanısıra bayrak kaçırma (capture the flag), bomba kurma ve yok etme (blow up the base), bölge hakimiyeti üzerinde çaba verdiğimiz territories gibi oyun modları oyuna zenginlik kazandırıyor.

Flats'ın multiplayer ve tek kişilik oyun modları arasında hızlı bir şekilde geçiş yapabiliyorsunuz. Hatta multiplayer maçlar için sıra beklerken tek kişilik oyun modunu oynayabilmeniz de mümkün. Oyun içinde oyunculara birçok farklı silah seçeneği de sunuluyor.

Can Erdil Şentürk

Flats

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Flats eğlenceli ve heyecanlı bir mobil FPS oyunudur

Flats ilk bakışta basit bir oyunmuş gibi görünse de içerisinde limitsiz eğlence sunmayı başarabilen bir mobil FPS oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS olan Flats'da oldukça düz ve gösterişten uzak grafikler tercih edilmiş. Bu basit grafik yapısı ilk bakışta oyunu ucuz bir oyunmuş gibi gösterse de Flats gerçekte çok eğlenceli bir oynanışa sahip. Oyuncular Flats'ı dilerlerse tek başlarına, dilerlerse diğer oyuncularla birlikte takım halinde başka oyunculara karşı savaşarak oynayabiliyorlar. Bu karşılaşmalarda hızlı ve yoğun aksiyon sahnelerine dalmaktayız.

Flats'ın tek kişilik oyun modunda ne kadar uzun süre durmak bilmeden üzerimize saldıran düşmanlara karşı hayatta kalabileceğimizi test ediyoruz. Bu modda düşmanlar bize dalga dalga saldırıyor. Her dalgayla birlilte karşımıza daha güçlü düşmanlar çıkmakta. Oyunun çok oyunculu modu olan multiplayer modu kendi içerisinde farklı oyun modlarına sahip. Capture the Flag modunda düşman üssünden bayrağı alıp kendi üssümüze taşımaya çalışıyoruz. Deathmatch modunda tek başımıza diğer oyuncularla savaşarak hayatta kalan oyuncu olmaya çalışıyoruz. Team Deathmatch modunda ise aynı işi takımlar halinde yapıyoruz. Territories modunda belli bir bölgenin hakimiyetini kazanmaya ve o bölgeyi elimizde tutmaya çalışıyoruz. Oyunun Blow up the Base modunda ise bomba kurarak patlatmaya veya kurulan bombayı imha etmeye çalışıyoruz.

Flats içerisinde farklı silah seçeneklerini kullanabilmekteyiz. Oyunun tek kişilik ve online oyun modları arasında kolayca geçiş yapılabiliyor. Bu sayede online maçlar için sıra beklerken oyunu tek başınıza oynayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu